Майнц з голом молодого Буркхарда сенсаційно переграє Боруссію

У матчі 32-го туру Бундесліги зустрічалися Боруссія з Дортмунда  та Майнц. Гра завершилася несподіваною перемогою Майнца (2:0). Відзначимо, що один із м’ячів у цьому матчі у свій актив записав 19-річний нападник Джонатан Буркхард

Тренерський штаб Боруссії з перших хвилин випустив: 19-річного нападника Ерлінга Голанда та 20-річного вінгера Джейдона Санчо. У другому таймі у гру увійшов 20-річний захисник Матеу Бауза.

У складі Майнца відзначаємо появу у старті: 22-річного півзахисника Боте Баку та 19-річного нападника Джонатана Буркхарда.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Боруссія провалила першу половину гри, нічого не створивши біля воріт гостей. Натомість, саме Майнц відкрив рахунок у матчі. Свій дебютний м’яч у Бундеслізі забив молодий Буркхард.

Друга половина зустрічі розпочалася для Боруссії з неприємностей. Після фолу Піщека арбітр призначив одинадцятиметровий, який впевнено реалізував Матета.

Чемпіонат Німеччини. 32 тур

Боруссія — Майнц  0:2

Голи: Буркхард (33), Матета (49, пенальті).

Боруссія: Бюркі Піщек (Шмельцер, 54), Хуммельс, Джан Брандт, Вітцель Хакімі, Санчо (Морей, 77), Азар, Геррейру (Шульц, 82) Голанд.

Майнц: Мюллер Аарон Мартін (Брозінскі, 84), Ньякате, Сен-Жюст, Баку Кунде (Баррейро, 75), Латца Онісіво (Чжі, 84), Боетіюс, Буркхард (Озтунали, 67) Матета (Салаї, 75).

https://youtu.be/T623Dx7LrRM

У підсумку, Майнц святкує перемогу, яка дозволяє команді на шість залікових пунктів відірватися від передостаннього у таблиці Вердера. У активі Майнца 34 залікових пункти і 15 місце. У Боруссії — 66 і команда залишається другою.

Дісталося Козлам Байєр з голами Хаверца та Діабі переграє Кельн

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.