Юніорську команду Колоса очолить легенда клубу

Ковалівський Колос оголосив про зміну тренерів в молодіжних командах. Нагадаємо, що чемпіонати U-19 та U-21 достроково завершені, тому нові спеціалісти зможуть проявити себе вже у наступному сезоні

Молодіжну команду ковалівського Колоса (U-21) відтепер очолюватиме Владислав Савчук (на фото), а його помічником буде Андрій Гірча. Обоє до цього часу працювали із командою U-19.

Натомість на чолі U-19 стане донедавна гравець основної команди клубу Олександр Поздєєв, а помічником буде Сергій Козир (до цього часу був помічником наставника U-21).

Олександр Поздєєв. Фото koloskovalivka.com.

Нагадаємо, що Поздєєв прийняв рішення через травми завершити кар’єру. Всього Олександр провів у Колосі вісім років і є одним з трьох гравців, які пройшли шлях від аматорської команди до клубу Прем’єр-ліги.

За Колос зіграв майже 160 матчів, відзначився 37 голами. У нинішньому сезоні, не в останню чергу через низку травм, виходив на поле всього одного разу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Про Андрія Костенка, який до цього часу очолював команду U-21, а також його помічника тренера воротарів Сергія Капусту поки що нічого не повідомляється.

Відзначимо, що за підсумками 15-ти зіграних матчів Колос U-19 посідав 11-ту позицію у своєму чемпіонаті, а команда U-21 після 20-ти турів знаходилася на 10 місці.

Не здужали Молодіжний склад Ворскли програв одному з лідерів Першої ліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.