Муравський: кубковий півфінал з Ворсклою стане для Маріуполя доленосним

20-річний захисник Маріуполя Назарій Муравський поділився своїми враженнями від нічиєї з Ворсклою (1:1). За словами молодого захисника, його команда могла у цьому матчі виривати перемогу. Також Назарій відзначив, що гравці зроблять усе можливе, щоб вписати своє імена в історію і вийти у фінал Кубка України

У першому таймі гра була досить якісною. У нас було багато атак, ми контролювали гру. У другому таймі нам трохи не пощастило. Точніше мені. Не вистачило досвіду в гольовий ситуації. Але попереду у нас півфінал з Ворсклою. Для нас ця гра буде вирішальною, — зазначив захисник Маріуполя Назарій Муравський в інтерв’ю телеканалу Футбол.

— Розкажіть про епізод з пропущеним м’ячем. Що трапилося?

— Наш капітан Сергій Яворський грав «перший м’яч» — скидав його. Я був трішки попереду і мені було незручно — м’яч різко йшов назад. Але я зіграв в м’яч — він невдало відскочив. Вийшло так як вийшло, і ми пропустили гол, на жаль.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— У другому таймі не тільки у вас було багато браку. Можливо причина у відсутності постійної ігрової практики, ігрового тонусу під час карантину? Все-таки для Маріуполя це тільки другий матч. Чи вистачило «фізики»?

— Припустимо, якщо ми візьмемо зимову перерву, то в цей час у нас збори, у нас є 6—10 товариських ігор. Ми повертаємося з Туреччини додому, продовжуємо готуватися і входимо в чемпіонат вже більш впевнено. Зараз інша ситуація. Спочатку ми на карантині були, потім зібралися на базі. Тренувалися, проводили не ігри, а тільки двохсторонки. І потім відразу офіційні ігри. В таких умовах це звичайно складно.

Муравський проти Ворскли. Фото fcmariupol.com.

— Ви сказали про майбутню кубкову гру  з Ворсклою. На ваш погляд, репетиція вдалася чи ні?

Вважаю, що так. Звичайно, ми могли навіть вирвати перемогу. Але сталося, так як сталося. Повторюся, в кубковому матчі ми віддамо всі свої сили, енергію, емоції для того, щоб ФК Маріуполь увійшов в історію і пробився у фінал Кубка.

Нагадаємо, що у цьому сезоні Муравський зіграв у чотирьох матчах , отримав три попередження і одного разу був вилучений з поля.

ФІФА дозволила! Каргбо зможе допомогти Динамо вже у цьому сезоні

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.