За Ворсклу й Маріуполь забивали тільки молоді футболісти

Програма 26-го туру Прем’єр-ЛІги відкривалася грою у Маріуполі. Місцева однойменна команда приймала полтавську Ворсклу. Відзначаємо появу у стартових складах обох команд по троє гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася результативною нічиєю завдяки голам Якубу та Топалова

Олександр Бабич довірив місце у стартовому складі Маріуполя: 20-річному захиснику Назарію Муравському, 22-річному захиснику Олексію Бикову та 21-річному нападнику Андрію Кулакову. У резерві залишилися: 22-річний голкіпер Артем Поспєлов, 22-річний нападник Дмитро Топалов, 20-річний півзахисник Микита Петерман, 19-річний півзахисник Олексій Кащук та 21-річний захисник Віктор Корнієнко.

Юрій Максимов з перших хвилин випустив: 21-річного голкіпера Дмитра Різника, 22-річного захисника Ндіайе Альюна та 19-річного півзахисника Ібрахіма Кане. У запасі залишилися: 17-річний захисник Євген Павлюк, 20-річний захисник Наджееб Якубу та 18-річний нападник Данило Кравчук.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі активніше розпочали гру, провели декілька масованих атак, проте до небезпечних нагод справа не доходила. На 14-й хвилині Биков звалив Пуцліна і отримав попередження. За перші 15-ть хвилин голкіпери обидвох команд нудьгували. Було багато позиційної боротьби і мінімум загострень.

На 18-й хвилині удар Кане заблокували захисники Маріуполя. За 30 хвилин матчу команди не створили жодного моменту. Темп гри був надзвичайно повільний. На 40-й хвилині після передачі Кане Степанюк переправляв м’яча у ворота, проте Гальчук з легкістю забрав того до рук. Нападнику Ворскли не вистачило сили удару. На 41-й хвилині з вигідної позиції повз ворота пробив Кулаков. У кінцівці тайму команди дещо активізувалися. У підсумку, перша половина зустрічі завершується нульовою нічиєю. З огляду на перебіг матчу закономірний результат.

Відразу після перерви замість Шехіча у гру увійшов Якубу. На початку другого тайму характер гри не змінився. Обидва колективи не демонстрували високих швидкостей, натомість було багато невимушених помилок. На 56-й хвилині замість Кулакова у гру увійшов Топалов.

На 59-й хвилині Ворскла відкрила рахунок у матчі. Після передачі Кулача з близької відстані Якубу розстріляв ворота Гальчука. 0:1. Заміна Максимова спрацювала на всі 100%. Ворскляни реалізовують найбільш реальну нагоду у матчі.

На 65-й хвилині Олександр Бабич випустив Корнієнка та Кащука, а у складі Ворскли на 66-й хвилині у гру увійшов Данило Кравчук.

На 74-й хвилині після прострілу Корнієнка відзначився Дмитро Топалов. 1:1. Заміни обидвох тренерів спрацьовують. На 81-й хвилині Топалов знову відправив м’яча до сітки, проте арбітр зафіксував офсайд у Ігнатенка. На 82-й хвилині міг забивати Кравчук, але з його ударом з близької відстані впорався Гальчук. У другому таймі команди більше сфокусовані на атаку. На 90+5 хвилині за порушення проти Кащука арбітр вилучив Пердуту.

Маріуполь — Ворскла 1:1

Голи: Топалов (74) — Якубу (59).

Вилучення: Пердута (90+5).

Маріуполь: Гальчук — Кирюханцев (Корнієнко, 65), Муравський, Яворський (Дава, 65), Биков, Ігнатенко (Тищенко, 85), Полегенько, Мишньов, Чурко (Кащук, 65), Фомін, Кулаков (Топалов, 56).

Ворскла: Різник — Альюн, Пердута, Чеснаков, Сапай, Скляр (Баєнко, 90), Пуцлін, Шехіч (Якубу, 46), Кане, Кулач (Васін, 73), Степанюк (Кравчук, 66).

Після 25-х турів Маріуполь з 27-ма очками посідає восьме місце, а Ворскла з 23-ма очками залишається дев’ятою.

Догрався КДК розгляне попередження Лєднєва

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.