Італійський футбол повернувся: сухий Доннарумма, Роналду не забив пенальті

Матчем-відповіддю Кубка Італії повернувся після тривалої паузи до життя італійський футбол. У Турині зустрічалися Ювентус та Мілан. Гра завершилася нульовою нічиєю, яка дозволила Юве пробитися у фінал, адже перший матч між командами завершився з рахунком (1:1), при цьому туринці забили на виїзді

Відзначаємо появу у стартовому складі Ювентуса 20-річного захисника Маттейса де Лігта. З перших хвилин у складі Мілана з’явився 21-річний воротар Джанлуїджі Доннарумма.

У другому таймі у гру увійшли такі молоді міланці: 20-річний півзахисник Алексіс Салемакерс, 21-річний нападник Рафаель Леао та 18-річний нападник Лоренцо Коломбо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Ювентус на правах фаворита протистояння активно розпочав гру. На 16-й хвилині м’яч влучив у руку Конті і арбітр призначив одинадцятиметровий. Проте Роналду з позначки пробив у стійку. Вже на 17-й хвилині гості залишилися у меншості. Ребіч вдарив Даніло ногою у груди і отримав червону картку. Після цього епізоду тиск господарів ще збільшився, проте перший тайм завершився нульовою нічиєю. Відзначимо, що за першу половину зустрічі Ювентус завдав 13 ударів, а Мілан лише одного.

У другій половині зустрічі характер гри особливо не змінився. Мілан досить впевнено оборонявся і гра закінчилася нульовою нічиєю, яка дозволила Ювентусу вийти у фінал. Відзначимо якісну гру у виконанні Доннарумми, завдяки якій гості втримали нічию.

Кубок Італії. Півфінал

Ювентус — Мілан — 0:0

Нереалізований пенальті: Роналду (16).

Вилучення: Ребіч (17).

Ювентус: Буффон — Даніло (Куадрадо, 86), Де Ліхт, Бонуччі, Сандро, Бентанкур, П’яніч (Хедіра, 62), Матюїді (Рабіо, 63), Дібала, Дуглас Коста (Бернардескі, 63), Кріштіану Роналду.

Мілан: Доннарумма Конті (Ласкальт, 88), К’єр, А. Романьолі, Калабрія (Салемакерс, 88), Кессі (Круніч, 81), Беннасер, Бонавентура (Леау, 52), Чалханоглу, Пакета (Коломбо, 81), Ребіч.

Зарубка Молодий лідер італійської Роми відновився після операції на носі

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.