Десна з пасом Коноплі розбила Олександрію без Бабогло

Програма 26-го туру Прем’єр-Ліги завершувалася грою в Олександрії. Місцева команда приймала чернігівську Десну. Гра завершилася впевненою перемогою Десни 5:1. Матч запам’ятався результативною передачею Коноплі і вилученням Бабогло


Володимир Шаран з перших хвилин випустив 21-річних захисників Владислава Бабогло та Романа Вантуха. У резерві залишився 22-річний воротар Олег Білик. Олександр Рябоконь довірив місце у стартовому складі 20-річному захиснику Юхиму Коноплі.

Матч розпочався в нешвидкому темпі і майже без небезпечних моментів. Гравці Десни взяти м’яча під свій контроль, але у завершальній стадії атаки відчувалися проблеми. За стартові 10 хвилин матчу можна згадати лише удар головою Імерекова після навісу з кутового, але м’яч пролетів повз ворота.

У першій половині тайму у Олександрії були відчутні проблеми з конструктивом. Головний підсумок 20-ти хвилин матчу — захист взяв гору над нападом. На 25-й хвилині гості створили перший небезпечний момент. Прицільного удару з-за меж штрафної завдав Калітвінцев, проте удар Владислава з дев’ятки витягнув Паньків. На 29-й хвилині гравці Десни відкривають рахунок. Олександру Філіппову вдався красивий обвідний удар, з яким Паньків нічого не зміг вдіяти. 0:1. На 31-й хвилині Гордієнко міг зрівнювати рахунок, але з його ударом впорався Паст. На 42-й хвилині хороший момент був у Картушова, проте його удар парирував Паньків. Вкотре блискуче зіграв досвідчений голкіпер Олександрії. На 44-й хвилині гравці Десни збільшують свою перевагу. Калітвінцев подав з флангу і м’яч від стійки залетів у ворота. 0:2. У підсумку, перша половина зустрічі закінчується з рахунком 2:0 на користь гостей.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі вже на першій хвилині другої половини зустрічі скоротили відставання: після прострілу Грицука потужного удару у верхній лівий кут завдав Третьяков. 1:2 На 56-й хвилині попередження отримав молодий Бабогло. На 57-й хвилині гравці Десни збільшують свою перевагу. Конопля з лівого флангу навісив, а Гітченко відправив м’яча у сітку. 1:3. Захисник Десни не святкував забитий м’яч своїй колишній команді. На 59-й хвилині міг забивати Бухал, проте його удар відбив Паст. Надзвичайно активний початок другого тайму у виконанні обидвох колективів. На 60-й хвилині за фол на Гітченку другу жовту отримав Бабогло. Таким чином Олександрія залишається у меншості. Шанси врятуватися наближаються до нуля.

На 69-й хвилині попередження отримує Вантух. На 79-й хвилині рахунок стає розгромним. Бухал зіграв необережно у власній штрафній і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Філіппов. 1:4 На останній компенсованій хвилині рахунок стає непристойним. Старенький віддав на Тотовицького і Андрій вийшовши один на один перекинув Паньківа. 1:5 Десятий пропущений м’яч для Олександрії за два матчі.

Таким чином, Десна святкує розгромну перемогу і виходить на третю позицію. У підопічних Рябоконя після 26-го туру 49 залікових пунктів. У Олександрії — 43 очка і команда залишається п’ятою.

Олександрія — Десна 1:5

Голи: Третьяков (46) — Філіппов (29, 79), Калітвінцев (44), Гітченко (57), Тотовицький (90+5).

Вилучення: Бабогло (60).

Олександрія: Паньків — Гордієнко (Грицук, 46), Бабогло, Ковалець (Шендрик, 62), Третьяков, Мірошніченко (Задерака, 54), Бухал, Лучкевич, Сітало (Безбородько, 55), Гречишкін, Вантух (Стецьков, 82).

Десна: Паст — Огіря, Філіппов (Хльобас, 90+5), Калітвінцев (Старенький, 89), Картушов (Мостовий, 80), Гітченко, Конопля, Будківський (Тотовицький, 80), Імереков, Западня, Фаворов.

Без феєрії Шахтар мінімально переграє Колос: Трубін стоїть на нуль, Данфа дебютує

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.