Шахтар мінімально переграє Колос: Трубін стоїть на нуль, Данфа дебютує

У неділю продовжилася програма 26-го туру чемпіонату Прем’єр-Ліги. Колос приймав донецький Шахтар. Гра проходила на НСК Олімпійський, ковалівці були номінальними господарями матчу. Відзначимо появу у стартовому складі обох колективів чотирьох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася мінімальною перемогою Шахтаря 1:0


Руслан Костишин довірив місце у стартовому складі 21-річному півзахиснику Євгену Смирному. У резерві залишився 21-річний півзахисник Мамаду Данфа та 20-річний воротар Євгений Кучеренко.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 18-річного голкіпера Анатолія Трубіна, 21-річних захисників Додо та Сіпріано. У резерві залишилися: 21-річний захисник Вітао, 20-річні півзахисники Тете та Соломон та 21-річні нападники Фернандо та Вакула.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Шахтар активно розпочав гру і вже на 3-й хвилині міг забивати Алан Патрік, проте з його ударом впорався Волинець. Після хорошого початку матчу “гірники” дещо збавили оберти. За такого повільного темпу гравці Колоса впевнено захищалися. Підопічні Каштру як завжди грали першим номером, проте без загострень. За перші 15 хвилин у лідера чемпіонату був лише один момент Алана Патріка.

На 16-й хвилині Колос мав виходити вперед. Після подачі Богданова головою пробивав Лисенко, але Трубін у блискучому стилі парирував удар нападника ковалівського клуба. Браво молодому голкіперу. Під середину першої половини зустрічі гра вирівнюється, Колос виглядає пристойно на тлі чемпіона України.

На 42-й хвилині після передачі Додо вище воріт пробив Мораес. Одна із небагатьох хороших атак “гірників”. Під завершення тайму гості активізувалися, проте ковалівці витримали тиск суперника. У підсумку, перша половина зустрічі завершується нульовою нічиєю. Відзначимо якісну гру Колоса у захисті. Господарі не дали майже нічого створити своєму більш іменитому супернику.

На 48-й хвилині після розіграшу кутового Степаненко влучив у поперечину, а вже у наступній атаці Мораес після передачі Марлоса реалізував вихід один на один. 0:1. Надзвичайно активний початок тайму від Шахтаря.

На 61-й хвилині замість Коноплянки у гру увійшов Соломон. У Колоса за 20 хвилин другого тайму не було жодного моменту. На 67-й хвилині мав свій шанс Соломон, проте молодий півзахисник не влучив по м’ячу. На 68-й хвилині після передачі Антюха метрів з 15-ти вище воріт пробив Богданов. Перша нагода для господарів у другому таймі. На 74-й хвилині з ударом Богданова з далекої відстані впорався Трубін.

На 75-й хвилині у гру увійшов Мамаду Данфа. Дебют для молодого півзахисника за Колос. На 78-й хвилині на полі з’явився Фернандо, а на 84-й — Тете.

У підсумку, Шахтар святкує мінімальну перемогу і з 68-ма очками залишається першим, а Колос з 26-ма заліковими пунктами — шостий.

Колос — Шахтар — 1:0

Гол: Мораес (48).

Колос: Волинець — Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець, Богданов, Мілько, Смирний (Костишин), Ільїн (Данфа, 75), Лисенко (Антюх, 61) ,Вільхамссон (Морозко, 52).

Шахтар: Трубін — Додо. Кривцов, Матвієнко, Сіпріано (Болбат, 78) Степаненко, Алан Патрік (Тете, 84), Коноплянка (Соломон, 61), Тайсон, Марлос (Коваленко, 78) Мораес (Фернандо, 78).

Молодь б’є За Ворсклу й Маріуполь забивали тільки молоді футболісти

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.