Динамо готується до Зорі із Шапаренком

Вже завтра київське Динамо проведе матч 26-го туру чемпіонату УПЛ із луганською Зорею. Поступово втягується у тренувальний процес киян 21-річний Микола Шапаренко. Також динамівці після тренування здали тести на коронавірус

Після зустрічі з Олександрією гравці Динамо отримали вихідний день, а новий тренувальний тиждень розпочали у вівторок. У середу робота продовжилася вже з прицілом на наступний матч.

У Києві тим часом запанувала справжня літня спека, і команда готується до вирішальних матчів сезону за не зовсім звичних умов. Утім, ця обставина зовсім не впливає на настрій гравців — усі працюють із величезним бажанням і в чудовому настрої після перемоги з розгромним рахунком у минулому турі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Хоча більшу частину заняття в середу гравці провели в тренувальних манишках різних кольорів тренери запропонували команді ігрові та тактичні вправи. Також команда відпрацьовувала індивідуальні та колективні дії в обороні та атаці.

Відрадно, що поступово порожніє лазарет команди, що наповнився одночасно з відновленням тренувань після двомісячного карантину. Команда втягнулася у звичну роботу, гравці повернули ігровий ритм і пошкоджень стало менше. Не тренується в групі поки лише Микита Бурда. Зате повернулися до загальнокомандних тренувань Віктор Циганков та Йосип Піварич. Також повністю видужав після отруєння Беньямін Вербич. Набирає оптимальну форму Микола Шапаренко, який навіть трохи позайматися з тренером з фізпідготовки додатково після завершення тренування.

Микола Шапаренко. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Після заняття гравцям і персоналу належало пройти планові передігрові ПЛР-тести на COVID-19. Процедура не найприємніша, але необхідна за нинішніх реалій. Менше двох діб знадобиться на аналіз і щонайдовше вранці за день до гри медичний штаб клубу вже знатиме остаточні результати тестів.

Одним із перших здав тест на коронавірус і звільнився 21-річний захисник Віталій Миколенко, який, на подив деяких партнерів по команді, відправився не на парковку, а за акуратно припаркованим біля входу до корпусу бази велосипедом. Поки погода дозволяє, Віталік обирає корисний для здоров’я та еко-френдлі засіб пересування. Благо, живе він не надто далеко від бази, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Кадри Попов знову в грі, а ось Лєднєв пропустить матч

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.