Скрипник: Відсутність Лєднєва? Є правила гри і ми їх приймаємо

Головний тренер Зорі Віктор Скрипник розповів про підготовку команди до матчу з Динамо. Нагадаємо, що у цьому матчі не зіграє 21-річний півзахисник Богдан Лєднєв, який на правах оренди виступає за Зорю

— Я дивлюся на команду з боку як тренер, і скажу, що з кожною грою ми виглядаємо краще і краще. Так, два місяці простою позначаються на якості гри. Є в грі хороші уривки, команда набирає обертів. Також зараз і погода змінилася, — відзначив керманич Зорі Віктор Скрипник. — Що стосується кадрової ситуації, травмованих немає, але Лєднєв пропустить матч з Динамо. Його відсутність була запланованою. Є правила гри, і ми їх приймаємо. Зате він нам в інших матчах допомагає.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Поєдинок із Динамо буде важливим, але не вирішальним. У нас ще буде сім матчів. Зрозуміло, що психологічна складова може зіграти свою роль. Але це гра не вирішальна при будь-якому результаті. Команди змагатимуться за будь-яких обставин.

Богдан Лєднєв. Фото фейсбук Зорі.

Відзначимо, що Богдан Лєднєв, орендований у Динамо, пропустить матч через дискваліфікацію. Півзахисник отримав 8-ю картку в сезоні в матчі 25-го туру з Колосом. Лєднєв в цьому сезоні вже пропустив обидва матчі Зорі з Динамо в чемпіонаті України.

Зоря і Динамо мають рівну кількість очок, набравши по 49 пунктів. Матч відбудеться в Запоріжжі 13 червня, початок поєдинку — о 17:00.

Догрався КДК розгляне попередження Лєднєва

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.