Тренер Маріуполя: заміни підсилили гру, Кащук забив важливий гол

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич поділився своїми враженнями від матчу з Олімпіком (2:2). Тренер азовців відзначив, що у цьому поєдинку його команді допомогли гравці, які вийшли з лави запасних. Нагадаємо, що рятівний для Маріуполя м’яч забив 19-річний Олексій Кащук

— Перший матч після такої великої паузи. Ми розуміли, що гра буде дуже складною через те, що у нас не було ігрового тонусу. Тих двухсторонок, які ми грали, було недостатньо, — цитує Олександра Бабича офіційний сайт Маріуполя. — Проте, поки були сили ми дуже якісно працювали, пресингували, намагалися контролювати м’яч. Але в міру накопичення втоми стали припускатися помилок і суперник став ловити нас на контратаках. Радує, що хлопці проявили характер при таких складних погодних умовах. Забили два м’ячі, були ще моменти. Вийшла досить цікава гра, яка, думаю, сподобалася телеглядачам.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Ви провели п’ять замін. І багато в чому завдяки цьому Маріуполю вдалося переломити хід гри…

— Однозначно, заміни підсилили гру. Стратегічно ми розуміли, що молоді гравці не завжди можуть увійти в такі ігри. Тому ми випускали досвідчених футболістів Фоміна, Чурка, Тищенка вони вдало вийшли. Ну і звичайно, Олексій Кащук, який забив важливий гол. Що стосується 21-річного Корнієнка. Це була вимушена заміна Вітя ще не готовий, але Сергій Горбунов отримав невелике ушкодження. Всі наші заміни підсилили гру.

Олексій Кащук. Фото fcmariupol.com.

Відзначимо, що Олексій Кащук у цьому сезоні відіграв 10-ть матчів і забив один м’яч. Віктор Корнієнко виходив на поле у 12-х матчах і віддав дві результативні передачі.

Після 24-х матчів Маріуполь з 26 очками посідає 8 позицію.

Молодь б’є Владислав Супряга — найкращий бомбардир року

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.