Динамо без Попова, зате повернувся Шапаренко

Віце-чемпіон України київське Динамо продовжує підготовку до матчу 25-го туру УПЛ з Олександрією. У найближчій грі Олексій Михайличенко не зможе розраховувати на дискваліфікованого 21-річного захисника Дениса Попова, проте до тренувань вже приступив його ровесник півзахисник Микола Шапаренко

Команда готується у звичайному режимі, проводячи по одному тренуванню на день. У четвер біло-сині мали ігрове заняття, яке завершилося двосторонкою.

У ній, серед інших, брав участь півзахисник Микола Шапаренко, який відновився після пошкодження задньої поверхні стегна і цього тижня взявся до роботи у загальній групі.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Продовжують відновлюватися і поки займаються індивідуально Йосип Піварич, Микита Бурда і Віктор Циганков.

Щоденні ранкові заняття проходять на клубній базі. Склад першої команди доповнюють гравці, які вже залучалися до тренувань з основою — захисники 19-річний Олександр Сирота і 17-річний Ілля Забарний, а також 19-річний хавбек Вадим Мащенко і 20-річний нападник Данило Сухоручко.

Нагадаємо, матч Динамо — Олександрія відбудеться 7 червня. У разі перемоги гості зрівняються з киянами, які за додатковими показниками йдуть на четвертому місці слідом за Шахтарем, Зорею і Десною. У підопічних Михайличенка 46 залікових пунктів, а у підопічних Шарана — 43.

Ну постривай! Цитаїшвілі: не скажу, що Ісмаїлі швидший за мене

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.