Тренер молодіжної команди Динамо про підготовку до наступного сезону

Старший тренер Динамо U-21 Юрій Мороз розповів про тренувальний процес його підопічних після дострокового завершення чемпіонату. За словами фахівця, хлопці працюють у відпускному режимі

Після того, як стало відомо про дострокове завершення чемпіонату U-21, у нас пом’якшувальний режим у тренувальному процесі, — відзначив Юрій Мороз в інтерв’ю офіційному сайту клубу. Хлопці, які були залучені до роботи з першою командою, перебувають у повному розпорядженні тренерського штабу Олексія Михайличенка. Решта займається індивідуально, як це було на карантині, але щотижня ми оновлюємо програму тренувань. При цьому наполегливо рекомендуємо їм не забувати про м’яч.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Що стосується товариських матчів, у нас, на відміну від першої команди, їх не буде. По гравцям можу сказати, що на даний момент до основного складу залучаються і тренуються з головною командою Ілля Забарний, Олександр Сирота, Данило Сухоручко і Вадим Мащенко. Решту, швидше за все, відправимо у відпустку, але можливі коригування в залежності від потрібності певних футболістів першій команді. Хлопці продовжують індивідуально тренуватися в онлайн режимі, як і раніше, у цьому плані нічого не міняється.

Денис Попов і Олександр Сирота. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Днів двадцять хлопці будуть працювати у такому, так би мовити, відпускному режимі, а потім, маючи розуміння, коли стартує новий сезон, ми вже будемо будувати свої плани. Ближче до початку передсезонних зборів футболісти розпочнуть виконання бігової та стрибкової програми, яку буде розіслано їм додатково.

Стосовно термінів старту нового сезону ми поки нічого не знаємо. Але позначили для себе, що вийдемо з відпустки за шість-сім тижнів до початку чемпіонату.

Адаптація Хавбек Динамо: після тренувань Миколенко розповідає історії, на полі Сидорчук підказує

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.