Кіриленка: в Карпатах знайшов чимало друзів, за якими сумуватиму

19-річний нападник Кірил Кіриленка, який днями залишив львівські Карпати, подякував вболівальникам та партнерам по команді. Відзначаємо, що контракт було припинено за взаємною згодою сторін

За неповний рік у складі левів білоруський форвард Кірил Кіриленка лише п’ять разів виходив на поле у зелено-білій футболці у матчах основної команди.

«Так склалося, що в даний момент хочу перебувати поруч зі своєю сім’єю та близькими. Вдячний Карпатам за проведений рік разом! Спогадів залишилось дуже багато, я тут знайшов чимало друзів та чудових партнерів. Буду сумувати за всіма гравцями, персоналом, нашими виїздами та фірмовими жартами.

Мабуть, мені не вистачило часу, щоб остаточно закріпитись в основній команді, але все, що не робиться, робиться на краще. Зараз прийшов такий момент, коли мені необхідно подумати, перезавантажитись та рухатись далі. Хочу побажати терпіння, наснаги та здоров’я усім. Бережіть себе!», — сказав нападник в інтерв’ю офіційному сайту клуба.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Відзначимо, що Карпати знаходяться на останньому місці турнірної таблиці УПЛ, маючи в своєму активі лише 14 очок після 23 зіграних турів.

Засторога Захисник Карпат Дубінчак: прошу кожного бути обережним та відповідальним

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.