Черговий гол Хаверца допоміг Байєру здолати Фрайбург

Байєр здобув мінімальну виїзну перемогу над Фрайбургом у матчі 29-го туру чемпіонату Німеччини. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь леверкузенців. Єдиний м’яч у матчі забив 20-річний нападник Кай Хаверц

У стартовому складі Фрайбурга не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту. Тренерський штаб Байєра з перших хвилин випустив: 17-річного півзахисника Віртца та 20-річного нападника Хаверца. У другому таймі у гру увійшли: 19-річний нападник Пауліньо, 20-річнйи нападник Мусса Діабі та 21-річний захисник Тапсоба.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Перший тайм пройшов майже без моментів. Гості контролювали м’яч, проте до гольових нагод справа не доходила. Темп гри був дуже низький. Єдину реальну нагоду наприкінці тайму втратив Холлер, який не реалізував ивхід один на один.

На 54-й хвилині Байєр все ж відкрив рахунок у матчі.  Леон Бейлі віддав на Хаверца, який в оточенні захисників  примудрився проштовхнути м’яча у ворота.

Незабаром Байєр забив ще один гол, який був скасований через порушення в атаці, а потім Хаверц отримав пошкодження і залишив поле.

Фрайбург — Байєр — 0:1

Голи: Хаверц (54).

Фрайбурґ: Шволов — Кюблер (Ґульде, 68), Лінхарт, Хайнц — Ґюнтер, Шаллаї (Шмід, 66), Кох (Франц, 75), Хефлер, Гріфо (Квон, 75) — Хелер (Вальдшмідт, 75), Петерсен.

Байєр: Градецькі — Драгович, Свен Бендер, Та — Сінкгравен (Аларіо, 62), Баумґартлінґер, Арангіс, Амірі — Бейлі (Тапсоба, 85), Хаверц (Діабі, 66), Віртц (Пауліньо, 85).

Байєр святкує мінімальну перемогу і виходить на третю похицію. Фармацевти мають у своєму активі 56 очок. Франбург після 29-го туру на 8 місці з 38 заліковими пунктами.

Самородки Сезон охоты: претенденты на главных футбольных талантов Европы

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.