Захисник Динамо Ауссі: музика для мене спосіб очистити розум

Захисник Динамо Алан Ауссі розповів про виступи за чеський Слован, дострокове закінчення минулого чемпіонату, про допомогу Алібекова. Також молодий український футболст розповів про своє незвичне хоббі

Днями 18-річний захисник Динамо Алан Ауссі пішов в оренду до білоруського Торпедо БелАЗ. У минулому сезоні він перебував у структурі чеського Слована, там пережив і карантин, пов’язаний з епідемією коронаірусу.

— Алане, як проходили Ваші карантинні будні в Чехії?

— Карантинні будні, в основному, проходили за переглядами фільмів й грою на PS4, — розповів футболіст Legioners UA.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Індивідуальна програма тренувань в домашніх умовах, поширене явище у карантинних реаліях різних футбольних чемпіонатів. Тренерський штаб Слована надсилав команді такі програми?

— Так, на пошту приходили листи від клубу із завданнями й тренуваннями, там була бігова робота й статичні вправи.

— У тому сезоні Ви двічі з’являлись на полі в офіційних іграх за Слован Б, з Богеміансом та Препере, які враження від чемпіонату, можете порівняти з українським?

— По-перше, хочу сказати, що така кількість ігор обумовлена багатьма факторами : адаптацією, щомісячними моїми виїздами в збірну країни (у команди B чемпіонат не бере паузу, коли грають збірні) й моїми поїздками з приводу робочої візи.

Алан Аусси, Слован, Чехия, 2019

З українським чемпіонатом важко порівнювати, бо тут більше розраховують на фізичну міць, рідко команди розігрують короткими передачами м’яч, частіше можна побачити, як вони за рахунок довгих передач й високого форварда виходять в атаку, також як на мене динаміка на порядок вища.

— Присутність співвітчизників допомагала на тренуваннях? Як відбувалась адаптація в клубі?

— Коли я приїхав, то тренувався з B командою — перший тиждень, а потім мені сказали, що завтра їдеш грати за першу команду, в тих серед тижня був товариський матч, підготовчий, перед грою з празькою Спартою. На полі були я й Ахмед Алібеков, він мені допоміг добре увійти в гру «робочою підказкою» і далі проблем не було — гра склалася непогано для нас.

— Стежимо за Вами у Instagram, в сторісах можна побачити, що Ви любите грати у відеоігри, особливо у FIFA, хто з українських футболістів був Вашим найлегшим й найскладнішим опонентом? 

— Ой, на карантині встиг пройти напевно ігор 6, у які не грав й паралельно грав у «Call Of Duty Warzone» й іноді в FIFA 20. На рахунок найлегшого і найважчого суперника — не хотів би нікого образити, але зазвичай, скільки б ми не грали на «щось» з хлопцями, чи то : відтискання, присідання, перекиди, або якась репліка на камеру — зазвичай перемагав я, всі відео є у мене в Інстаграмі й у моїй фотострічці.

— Музика — Ваше хобі, чи щось більше ? Які пріоритети й цілі ставите у цій сфері?

— Музика — це спосіб відволіктися, розслабитися, очистити розум, я роблю те, що мені подобається і отримую від цього неймовірний кайф, коли чую компліменти від різних людей, чи то друзі, або взагалі сторонні люди. Є мрія записатися разом з кількома виконавцями, але, мабуть поки не буду говорити конкретно з ким, ті хто мене знає і стежить за мною, здогадаються про кого я говорю.

— Улюблений захисник Алана Ауссі? Кого з футболістів ставите собі за приклад? Або чия кар’єра Вам до вподоби, з діючих футболістів чи легенд?

— Батько, коли я був ще дитиною, розповідав мені про легендарного італійського захисника Паоло Мальдіні. Я не застав його гри, але у нас Слава Богу, є YouTube. Я часто дивився нарізки й фільми про нього, це був «воістину великий» боєць на полі й справжній лідер, яких дуже мало. Якщо брати з тих, хто ще грає, то напевно — це буде Вірджіл Ван Дейк, номер один в світі серед захисників, на даний момент, він топ.

— YouTube-блогери набирають оберти в Україні, які канали про футбол найчастіше переглядаєте?

— Якщо чесно, конкретно футбольних блогерів, я майже не дивлюся бо, всі ці челенджі — більше йдуть на аудиторію 10+. Люблю дивитися канали : Топлес, Utopia Show, Ridddle, XGTV, Rapnews й This Is Хорошо. Але, взагалі за настроєм, можу що завгодно дивитися.

Ранний Молодой воспитанник Шахтера уже занимается с основным составом Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.