Гол 20-річного форварда поміг Десні розгромити Оболонь Бровар (відео)

У контрольному матчі зустрічалися представник УПЛ та Першої ліги. Гра проходила на навчально-тренувальній базі Оболоні Бровар у Бучі. Матч завершився перемогою Десни — 4:1. Один із м’ячів у свій актив записав 20-річний нападник Десни Ілля Шевцов

У стартовому складі Оболоні Бровар не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту. Олександр Рябоконь з перших хвилин випустив 19-річного півзахисника Євгена Беліча та 20-річного нападника Іллю Шевцова, а у другому таймі — 20-річного захисника Юхима Коноплю.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гра проходила за переваги чернігівської команди. Вже на 7-й хвилині Будківський відкрив рахунок у матчі. Наприкінці першого тайму м’яч у свій актив записав молодий Шевцов. Це дебютний гол для Іллі за Десну. Нападник забив у своєму першому матчі за команду.

На 59-й хвилині господарі скоротили відставання у рахунку, відзначився бразилець Гутті. Проте, на хід матчу цей м’яч не вплинув. Представник УПЛ забив ще двічі: дубль у свій актив записав Філіппов. У підсумку, четверта команда УПЛ упевнено перемагає п’яту команду Першої ліги з рахунком.

Фото fcbrovar.obolon.ua.

Оболонь Бровар — Десна — 1:4

Голи: Гутті (56) — Будківський (7), Шевцов (39), Філіппов (63, 76).

Оболонь Бровар: Федорівський (Тюрін, 61) — Майданевич (Прокопенко, 46), Семенко (Коваленко, 46), Безуглий (Семенко, 67), Шевченко (Голіков, 46), Слободян (Савченко, 46), Мединський (Гутті, 46), Гуськов (Бровченко, 46), Покотилюк (Корнєв, 46), Валєєв (Улянченко, 46), Батальський (Ковбаса, 46).

Десна (стартовий склад): Литовка — Фаворов Гітченко, Тамм, Мостовий, Домбровський, Беліч, Будківський, Шевцов, Калітвінцев, Кузик.

Десна (другий тайм): Паст — Огіря, Хльобас, Старенький, Єрмаков, Імереков, Картушов, Гуцуляк, Калітвінцев (Конопля, 65), Філіппов Тотовицький.

Битва лідерів Шахтар з голом Соломона розгромив лідера Першої ліги

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.