Новини Динамо: Каргбо відновився, Шапаренко та Цитаїшвілі ще у лазареті

Останні новини про стан травмованих гравців Динамо. Про наповненість лазарету розповів лікар біло-синіх Андрій Шморгун. Відзначаємо, що пошкодження мають 19-річний півзахисник Георгій Цитаїшвілі та 21-річний хавбек Микола Шапаренко

У Георгія Цитаїшвілі шийний міозит. Після удару головою по м’ячу в нього заклинило шию. Тому він пропустив матч із Колосом, — розповів клубній пресслужбі лікар Динамо Андрій Шморгун.  Віктор Циганков проходить лікування після пошкодження передньої поверхні стегна. Ще тиждень він буде займатися за індивідуальною програмою. Віктор уже приступив до бігової роботи.

У Миколи Шапаренка (на фото) м’язове пошкодження задньої поверхні стегна. Ще тиждень він буде працювати індивідуально, але він уже приступив до бігової роботи, готується до повернення в групу.

Що стосується 20-річного Ібрагіма Каргбо, то він уже відновився після травми, отриманої на зборах, і бере участь у тренуваннях.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Усі ці ушкодження мають щось спільне з тим, що у зв’язку з карантином збився звичний тренувальний процес?

— Можливо, якісь зміни у тренувальному процесі гравців, у порівнянні зі звичайним, мали місце. Хоча, як правило, подібне часто буває на передсезонних зборах, коли активізується робота, і можуть проявлятися як загострення старих травм, так і нові м’язові ушкодження. Можливо, ушкодження пов’язані з початком тренувань у загальній групі, ігрових серій.

— На тренувальній базі продовжує діяти карантинний режим?

— Так, частковий карантинний режим поки триває. На полі гравці тренуються без обмежень. Проте, як і раніше, не проводяться відновлювальні процедури, та ж сауна закрита. Хоча тренажерний зал в обмеженому доступі ми відкрили. Там одночасно перебувають не більше 3-5 чоловік, до того ж у залі ми регулярно проводимо провітрювання, дезінфекцію. Сподіваюся, що невдовзі ми повернемося до звичайної, нормальної роботи.

Молодь б’є Дубль Устименка приніс Олександрії перемогу над Ворсклою

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.