Суперник Шахтаря поступився Боруссії Д: забивав Хакімі, пасував Санчо

У матчі 27-го туру чемпіонату Німеччини дортмундська Боруссія на виїзді переграла Вольфсбург — 2:0. Один із м’ячів у свій актив записав 21-річний захисник Ашраф Хакімі.

У стартовому складі господарів не було жодного гравця, який відповідає реєстру Золотого таланту. Люсьен Фавр з перших хвилин випустив 21-річного Ашрафа Хакімі та 19-річного Ерлінга Голанда.

Активніше матч почали саме гості, проте до гольових нагод справа у перші півгодини не доходила. Ніщо не віщувало біди для гравців Вольфсбурга, але Боруссії таки вдалося відкрити рахунок. На 32-й хвилині Азар прострілив у штрафний і Геррейро на дальній стійці з близької відстані розстріляв ворота — 0:1.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Суперник Шахтаря у Лізі Європи у другому таймі додав в активності, міг навіть зрівнювати рахунок, проте підвела реалізація. Вирішальним в грі виявився вихід на поле 20-річного Джейдона Санчо. Молодий вінгер видав хороший пас на Хакімі, який в один дотик пробив точно в ціль.

Відзначимо, що у другій половині зустрічі у гру увійшли також 17-річний півзахисник Боруссії Рейна та 21-річний захисник Балерді, а у Вольфсбурга з’явився 21-річний нападник Брекало.

Вольфсбург — Боруссія Д — 0:2

Голи: Геррейро (32), Хакімі (78).

Вольфсбург: Кастельс, Мбабу, Понграчіч, Брукс, Руссійон (Клаус, 64), Штеффен, Шлагер, Арнольд, Вегорст, Мехмеді (Жоау Віктор, 85), Гінчек (Брекало, 64).

Боруссія Д: Бюркі, Геррейро (Шмельцер, 82), Хуммельс (Джан, 46), Аканджі, Хакімі, Ділейні (Балерді, 82), Дауд, Брандт (Санчо, 65) , Азар (Рейна, 79), Піщек, Голанд.

Думка Гендир Бундесліги: легко захоплюватися гравцем, який вже у центрі уваги всього світу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.