Тренер дубля дав характеристику талантам Динамо

Юрий Мороз, Динамо U-21, Николай Шапаренко, август 2019

Головний тренер Динамо U-21 Юрій Мороз виділив п’ять найбільш талановитих гравців Динамо за останні п’ять років. Відзначимо, що до цього списку потрапили Віктор Циганков, 20-річний захисник Віталій Миколенко, 17-річний захисник Ілля Забарний, 21-річний захисник Денис Попов і 19-річний півзахисник Георгій Цитаїшвілі

«Першим поставлю Циганкова. Розуміння гри, рухові якості — все у нього було на найвищому рівні. Сьогодні так воно і залишається.

Другим поставлю Цітаїшвілі. Це теж футбольний талант, характер, молодість. Хоче сьогодні бігти попереду потяга. Потрібно трохи збавити запал і почати по-іншому дивитися на себе.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Потім Миколенко. Він не просто виходить грати і виконувати обов’язки. Він може стати лідером, рушійною машиною на полі. Може бути ланкою між тренером і гравцями. У нього були різні позиції — центральний, лівий, правий захисник. Ніколи не грав слабко. Ніколи не говорив, що це не моя позиція, тому що були такі гравці.

Молодь Динамо: Попов, Цітаїшвілі, Ісаєнко, Миколенко.

Далі Попов. Із тої категорії людей, яка не просто перебуває на полі і відбуває номер, а саме виходить і робить все, щоб команда була зверху у бойовому дусі.

Ще додав би Забарного. Ті чотири гравці у першій команді, а Ілля тільки на підході. Мені здається, цей хлопець може дати конкуренцію Бурді, Попову, Сироті. Це футболіст молодий, але вже надійний, з хорошими антропометричними даними», — сказав Юрій Мороз в ефірі ютюб-каналу Трендець.

Знадобився Колос планує викупити контракт Смирного у Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.