Ворскла уклала контракти зі снайпером та 17-річним захисником

ФК Ворскла підписує контракти з перспективними молодими футболістами, які проявили себе виступаючи у структурі клуба. Полтавський клуб розраховує, що ці талановиті гравці зможуть закріпитися в основній команді

Окреслюючи свої думки про перспективи, футбольний клуб Ворскла дбає про своє майбутнє. Черговим кроком у цьому напрямку стало підписання надзвичайно талановитих молодих гравців, які, виступаючи за юнацьку та молодіжну команди біло-зелених, прогресують семимильними кроками. Підписи під угодами терміном на три роки поставили 18-річний гравець атакувальної ланки Данило Кравчук та 17-річний  оборонець Євген Павлюк (на фото), — повідомляє офіційний сайт клубу.

У сезоні 2019/20 Кравчук зіграв за Ворсклу U-19 у 15-ти матчах і відзначився 14-ма забитими м’ячами.  Павлюк зіграв за Ворсклу U-19 13 матчів, у яких результативними діями не відзначився, проте отримав дві жовті картки.

Чемпіонат U-19, Ворскла, Дніпро-1, Данило Кравчук, 14 тур, 2019

Данило Кравчук (ліворуч) один із кращих бомбардирів чемпіонату U-19. Фото vorskla.com.ua.

Нагадаємо, що раніше з’явилася інформація про те, що полтавський клуб має певні кадрові проблеми. Про це розповів капітан команди Володимир Чеснаков. “Не було ніяких розмов щодо продовження контрактів з тими, у кого закінчуються угоди. Якщо я не помиляюся, в підвішеному стані перебувають 7 або 8 футболістів. Проблеми з продовженням контрактів будемо вирішувати по мірі надходження”, зазначив гравець.

Нарасхват Попов и Миколенко могут оказаться в Милане, Цыганкова также ждут в Италии

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.