До столиці Данії Динамо взяло п’ятьох молодих виконавців. Без Цитаїшвілі

Сьогодні київське Динамо вирушило до Копенгагена на матч четвертого туру групового раунду Ліги Європи. На борт літака кияни взяли з собою п’ятьох виконавців з реєстру Золотого Таланту

Олексій Михайличенко до складу делегації Динамо включив п’ятьох гравців зі списку Золотого Таланту: двох воротарів 17-річного Руслана Нещерета та 20-річного Владислава Кучерука, двох 20-річних захисників — Дениса Попова та Віталія Миколенко, а також 21-річного хавбека Миколу Шапаренко.

Як бачимо, немає Георгія Цитаїшвілі. Не виключена його поява сьогодні у матчі Юнацької ліги УЄФА із ПАОКом.

Воротарі: Георгій Бущан, Владислав Кучерук, Руслан Нещерет;

Захисники: Денис Попов, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Томаш Кадар, Томаш Кендзьора;

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Карлос де Пена, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський;

Форварди: Фран Соль, Жерсон Родрігес, Артем Бєсєдін.

Як повідомила прес-служба Динамо, чартерний рейс до аеропорту Каструп із Борисполя вилетів об 11:00. У Копенгагені команда обрала своєю резиденцією готель Copenhagen Marriott Hotel.

Денис Попов і Микола Шапаренко. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Після обіду та відпочинку сьогодні ввечері команда проведе передматчеве тренування на стадіоні Telia Parken, який під час матчів УЄФА називається просто Копенгаген. Тренуванню передуватиме регламентна прес-конференція головного тренера та одного з гравців команди, яка розпочнеться о 19:30 за київським часом.

С хлебом-солью Нельссон: «Это был не самый удачный матч, но из Киева мы уезжаем с очком»



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.