Завдяки дублю Булеци Дніпро-1 у спарингу переграв Олександрію

Під час міжнародної паузи Дніпро-1 та Олександрія провели контрольний матч, у якому підопічні Дмитра Михайленка перемогли — 2:1. Дубль на рахунку 20-річного атакувального півзахисника Сергія Булеци

У Дніпра-1 з перших хвилин вийшли 20-річний захисник Олександр Сафронов та 20-річний атакувальний півзахисник Сергій Булеца. У Олександрії матч розпочав 21-річний півзахисник Тимур Стецьков.

На заміни по перерві у складі Дніпра-1 виходили два півзахисники: 20-річний Олександр Беляєв та 21-річний швейцарець Сабатіні, а також 21-річний канадський нападник Араміс Кузін. У Олександрії по перерві на поле виходили 19-річний воротар Богдан Степанцов, захисники 20-річний Олег Соколов та 21-річні Іван Гура та Кирило Прокопчук та 20-річний хавбек Кирило Дришлюк.

Стартові 10 хвилин пройшли у рівній грі, і за цей час було завдано лише один удар по воротах, коли Сафронов вирішив пробити метрів з 23-х, але м’яч пройшов над поперечиною, повідомила прес-служба дніпрян. Гості ж фактично першу ж гостру атаку завершили взяттям воріт. На 12-й хвилині Гречишкін довгим пасом вивів сам на сам з Юрчуком Безбородька і форвард олександрійців впевнено реалізував свій шанс.

Дніпряни вперше по серйозному потурбували Рудика на 22-й хвилині гри — це Куліш завдавав удар з розвороту, але голкіпер гостей зреагував на потужний постріл. Проте невдовзі дніпряни таки відновили рівновагу: Олександр Сафронов на правому фланзі кинув у прорив Сергія Булецу, який чітко розібрався у чужому штрафному майданчику, завдавши потужного удару під поперечину — 1:1.

Гості відповіли небезпечними ударами з-за меж штрафного майданчика — Тейшейра пробив поруч із стійкою, а після удару Запорожана Юрчук перевів м’яч на черговий кутовий. Проте останні чверть години першого тайму гра тривала за великої переваги дніпрян. На 32-й хвилині Куліш був на непоганій позиції перед воротами гостей, але пробити йому захисники так і не дали. Потім вже Булеца завершував свій прохід потужним ударом, але м’яч на шляху до воріт влучив у Бухала. Ще більш гостро біля воріт гостей було після удару головою Куліша, який спіймав навіс Кобахідзе з правого флангу, але м’яч пройшов в сантиметрах над поперечиною, а на 39-й хвилині вже Коркішко пробив зі штрафного у хрестовину. Перед самим свистком на перерву Булеца знову намагався пробити щільний захист гостей, але захисник Олександрії вибив м’яч з дальнього кута.

А от на початку другого тайму господарі вийшли вперед. Коркішко прострелив з лівого флангу, і м’яч дійшов до Булеци, який впевненим ударом оформив дубль — 2:1. Пропустивши, гості намагалися перевести гру ближче до воріт дніпрян, проте з моментів у найближчі хвилини запам’ятався тільки удар Сітало в падінні головою, який замикав навіс Стецькова, але м’яч пройшов повз воріт.

Після серії замін дуже непоганий момент був у Дніпра-1, коли Бєляєв перехопив пас Рудика, але вдало розпорядитися м’ячем у чужому штрафному майданчику Олександр не зумів. У свою чергу Сітало замикав гострий простріл Лучкевича, і знову форварду олександрійців не вистачило влучності. Господарі продовжували впевнено контролювати ситуацію на полі, давши можливість супернику бити тільки з-за меж штрафного майданчику, але два таких удари Ковальця були значно вище воріт.

Контрольний матч

Дніпро-1 — Олександрія — 2:1

Голи: Булеца (26, 50) — Безбородько (12).

Дніпро-1: Юрчук (Кліщук,46), Сафронов (Романюк,46), Логінов (Лопирьонок,46), Гуйе, Шаповал (Польовий,71), Кравченко (Сабатіні,86), Сніжко (Загальський,61), Булеца (Чичиков,71), Коркішко, Кобахідзе (Бєляєв,61), Куліш (Кузін,61).

Олександрія: Рудик (Степанцов,71), Мірошниченко (Соколов,46), Стецьков (Ковалець,61), Бухал (Прокопчук,46), Гречишкін (Дришюк,46), Запорожан (Довгий,46), Банада, Тейшейра (Шастал,46), Третьяков (Гура,46), Задерака (Лучкевич,61), Безбородько (Сітало,46).

Досталось Динамо с голом Беседина разгромило в спарринге второлиговую Чайку

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков сентября в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (30%, 119 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (17%, 68 голосов)
  • Назарий Русин (Заря) (15%, 61 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (12%, 50 голосов)
  • Валерий Бондарь (Шахтер) (9%, 35 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (7%, 27 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (3%, 14 голосов)
  • Владислав Бабогло (Александрия) (2%, 10 голосов)
  • Евгений Смирный (Колос) (2%, 8 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (ДАК Словакия) (2%, 7 голосов)
  • Виктор Корниенко (Мариуполь) (0%, 2 голосов)
  • Богдан Милованов (Спортинг Испания) (0%, 1 голосов)
  • Виктор Симчо (ЭТО Дьер Венгрия) (0%, 1 голосов)

Всего проголосовало: 189

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.