У Кубку України Карпати вдруге поспіль не пройшли Інгулець

В 1/16 фіналу Кубка України фіналіст минулорічного розіграшу Інгулець у серії пенальті переграв Карпати 7:6. Фатальними для львів’ян стали промахи 21-річних хавбеків Артема Козака та Владислава Дубінчака

В основному складі гостей вийшли два нападники 18-річний Гишам Лейоуз та 20-річний Жоау Дженнінгс.

На 46-й хвилині на заміну у Карпат вийшов 18-річний нападник Кирило Кириленко, а на 115-й хвилині на поле вийшов 21-річний хавбек Артем Козак.

Старт протистояння був повністю за Карпатами, однак вони практично не створювали загроз воротам Романа Льопки, повідомляє прес-служба Карпат. Результат тотального володінням м’ячем гості отримали лише у середині першого тайму: партнери вивели на ударну позицію Єгора Назарину, який несильно пробив по центру воріт. Вже за мить атаку лівим флангом організували петрівці, втім Олег Марчук як слід по м’ячу не приклався і у ворота не влучив. Разом з тим, до перерви було вдосталь порушень правил і жовтих карток, що спричинювало часті зупинки гри і втрату темпу.

На 32-й хвилині Зелено-білі знову завершили свій випад ударом по воротах. Крістіан Понде протягнув м’яч з глибини і потужно пробив голкіпер у падінні відвів загрозу. Чергову нагоду львів’яни створили після класного навісу з лівого флангу від Владислава Дубінчака. На пас партнера відгукнувся Франсіско Ді Франко, який зльоту пробив по воротах Льопки кіпер все контролював. До завершення тайму небезпечних моментів команди не створили.

На початку другої половини гри господарі діяли набагато активніше. Підопічні Сергія Лавриненка виконали серію небезпечних кутових, однак карпатівці спільними зусиллями зберегли ворота на замку. Роман Санжар по перерві випустив Кирила Кириленка, який на 56-й хвилині з лівої завдав розкішного пострілу по воротах Інгульця Льопка не без проблем парирував удар. Згодом Елла класною передачею вивів на побачення з воротарем Михайла Писка. Кудрик вчасно вийшов із воріт і відбив м’яч за лицьову лінію. Карпати відповіли обвідним ударом Жоао Діого, пострілом з-за меж штрафного майданчика від Дмитра Кльоца та ударом впритул Александру Бойчука — кожного разу воротар грав надійно. В основний час глядачі голів так і не побачили.

В екстратаймах слід згадати влучний удар Дмитра Кльоца зі штрафного та небезпечний корнер від господарів. На 113-й хвилині петрівці залишилися в меншості другу жовту картку отримав Елла. Карпати майже повним складом заключні хвилини проводили на половині поля суперника, проте рахунок на табло не змінився.

Серія пенальті виявилася не менш драматичною, ніж сам матч. Бойчук, Назарина, Дженнінгс, Вакуленко, Кириленко та Халл свої удари реалізували, а молоді Артем Козак та Владислав Дубінчак схибили. Як і рік тому, Карпати програють Інгульцю в серії пенальті.

Інгулець — Карпати — 0:0 (пенальті — 7:6)

Серія пенальті: 0:1 — Бойчук, 0:1 — О. Козак (воротар), 0:1 — А. Козак (повз ворота), 1:1 – Синьогуб, 1:2 — Назарина, 2:2 — Кучеренко, 2:3 — Дженнінгс, 3:3 — Акименко, 3:4 — Вакуленко, 4:4 — Запорожець, 4:5 — Кириленко, 5:5 — Клименко, 5:6 — Т. Халл, 6:6 — Писко, 6:6 — Дубінчак (воротар), 7:6 — Фатєєв.

Інгулець: Льопка, О. Козак, Кен Елла, Писко, Фатєєв, Коробка (Акименко, 102), Кучеренко, Павлов, Марчук (Клименко, 116), Щедрий (Запорожець, 90), Ігнатьєв (Синьогуб, 96).

Карпати: Кудрик, Дубінчак, Вакуленко, Т. Халл, Мартінс, Назарина, Войковіч (Кльоц, 65), Ді Франко (А. Козак, 115), Дженнінгс, Лейоус (Кириленко, 46), Понде (Бойчук, 70).

Дуплетом Львов благодаря дублю Ренана победил второлиговую Буковину и вышел в 1/8 финала Кубка

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.