На чолі з Вовчуком дублери Карпат забивають мало, зате ще не програвали

Карпаты U-21, Карпаты U-19, 2019

Ніби й нещодавно молодіжна команда Карпат отримала нового тренера, Любомира Вовчука, а вже встигла зіграти під його керівництвом аж три контрольні матчі

Команда Карпат готується до нового чемпіонату U-21, активно використовуючи товариські матчі: так би мовити, для закріплення теоретичного матеріалу.

З моменту останньої публікації Золотого Таланту, зіграно їх уже аж три.

11 липня леви зустрічалися з луцькою аматорською командою Вотранс. Чудову нагоду відзначитись мав Максим Гірний, повідомляє Інформаційний центр Карпат. Після точного прострілу Василя Руніча у штрафний майданчик, центральний нападник потужним ударом спрямував круглого прямо у руки голкіпера суперника. Цікаво, що у другому таймі Гірний мав схожий момент, але все знову закінчилося нічим.

Максим Гірний

Також забивати могли Володимир Рудюк, Любомир Степанчук, Остап Притула та Віталій Сільченко зі штрафного, але, на жаль, їх підвела реалізація. Лучани теж створили кілька небезпечних моментів у штрафному майданчику Карпат. Проте на виході добре зіграв голкіпер левів.

Карпати U-21 — Вотранс (Луцьк) — 0:0

Карпати U-21: Артим (Ющишин) — Харжевський (Даніловський), Векляк, Авраменко, Степанчук (гравець на перегляді), Панчишин (Лень), Сільченко, Рудюк, Руніч (Стень), Притула (Бей), Гірний (Кудь).

Про третій спаринг карпатців проект Золотий Талант вже повідомляв, розповідаючи про підготовку до сезону молодіжної команди ПФК Львів. Додамо тільки, що знову не забив Гірний, маючи чудовий момент: форвард пробивав з п’яти метрів, проте воротар суперника парирував удар нападника.

Карпати» U-21 — Львів U-21 — 1:1

Голи: Тарас Кудь (86) — гравець на перегляді (90+3).

Карпати U-21: Ющишин (Задерейко, Артим) — Векляк, Авраменко, Харжевський (гравець на перегляді), Степанчук (Даніловський), Сільченко, Панчишин, Слюсар (Лень), Руніч (Сущак), Гірний (Кудь), Мельнійчук (Карабін).

Львів U-21: Костик — Тягло, Білий, Олексів, Савошко, Ременяк, Демків, Вичіжанін, Нич, два гравці на перегляді.

На заміни у другому таймі виходили: Жупанський, Денега, Медведєв, Карвацький та чотири гравці, що знаходяться на оглядинах в клубі.

Уникумы Единственная команда, которая обыграла Динамо в сезоне-2018/2019: Карпаты U-19

А минулої суботи, 20-го липня, на заміській базі Карпат у Брюховичах в товариському матчі зійшлися між собою дублери та юніори. І почали жваво, першими забили старші опоненти. Після точної подачі з правого флангу в карну зону Володимир Рудюк сильним ударом спрямував круглого у дальну стійку, від якої м’яч зрикошетив і залетів до сітки. Минуло кілька хвилин і вже Петро Харжевський подвоїв рахунок: після подачі з кутового, захисник сильно і влучно пробив головою.

Петро Харжевський, Карпати U-21, 2019

Петро Харжевський. Фото fckarpaty.com

У середині першого тайму Кудь забив втретє. Петро Харжевський віддав йому точний пас на Тараса і той влучно спрямував м’яча у нижній кут воріт. Ще до перерви Володимир Рудюк оформив дубль, отримавши хороший пас з лівого флангу.

Лише у другій 45-хвилинці змогли відзначитися й юніори. Зокрема, Максим Хлань скористався тим, що воротар молодіжки задалеко вийшов з воріт і блискучим ударом з центра поля перекинув кіпера дублерів. Проте, зовсім скоро підопічні Любомира Вовчука відновили різницю в чотири м’ячі. Максим Гірний вивів Остапа Притулу віч-на-віч з голкіпером суперника і той не схибив. А наприкінці матчу Микола Романік реалізував пенальті.

Карпати U-21 — Карпати U-19 — 5:2

Голи: Рудюк — 2, Харжевський, Кудь, Притула — Хлань, Романік (пенальті).

Карпати U-21: Задерейко — Авраменко, Векляк, Степанчук, Харжевський, Сільченко, Панчишин, Рудюк, Руніч, Притула, Кудь.

У другому таймі на поле виходили: Артим, Гірний і Мельнійчук.

Карпати U-19: Борисенко — Даніловський, Слюсар, Калинчук, Мудрик, Сич, Тлумак, Гудзінський, Карабін, Сущак, Бей.

У другому таймі на поле виходили: Стегніцький, Мудрик, Глушнюк, Слічний, Романік, Лень, Мердєєв, Хлань, Стень, Лісовик, Раделицький.

Дорогу молодим! Міжсезоння Десни U-21: Рощинський не підійшов, в атаці грає 14-річний Пищур

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.