Без тренера Краснопьорова молодіжна команда Ворскли не може виграти у спарингах

Ворскла U-21, Кремень, 2019

Повноцінною підготовку молодіжної команди Ворскли до нового чемпіонату України U-21 аж ніяк не назвеш: головний тренер основи взяв на збір до Туреччини аж дев’ятьох молодих футболістів

Звісно, всіх молодиків, котрих Віталій Косовський взяв із собою на турецький берег назвати дублерами не можна. Адже там були і 19-річні Якубу з Кане, що наразі, певне, ближчі до першої команди, аніж до молодіжної.

А ось українських талантів було семеро: 20-річний воротар Дмитро Різник, захисники — 18-річний Денис Тарадуда, 19-річний Максим Мельничук та чотири півзахисники — 18-річний Іван Биков, 19-річні Артем Челядін, Юрій Козиренко та Артем Білий.

Ротация в штабе Кадровые встряски после семи лет стабильности: в Ворскле сменили двух тренеров

Майже всі були протестовані у спарингах, можливо, Косовський і дасть комусь шанс розпочати новий сезон у чемпіонаті УПЛ, а не у першості U-21. До речі, у перші дні після короткої відпустки новий головний тренер оприлюднив імена своїх помічників у новому сезоні, з-поміж них виділяємо Олега Краснопьорова — керманич молодіжки, яку він привів до п’ятого місця у минулому чемпіонаті, суміщатиме дві посади: помічника Косовського і очільника Ворскли U-21.

Краснопьоров (ліворуч) і Косовський (у центрі) на зборах у Туреччині. Фото vorskla.com.ua

А поки Краснопьоров працював у Туреччині з основою, дублем займався Володимир Попов (він завершував попередній сезон старшим тренером Ворскли U-19). Із комбінованим складом проводив навіть спаринги, щоправда, без позитивних рахунків. Про поразку від Олександрії проект Золотий Талант вже повідомляв, нагадаємо склад Ворскли.

Олександрія U-21 — Ворскла (Полтава) U-21 — 1:0

Ворскла U-21: Солобчук, Дубко, Чуєв, Пилипенко, Куценко, Зайцев, Котов, Мамро, Сємілєт, гравець на перегляді, Лига.

На заміну виходили: Ісенко, Посєвкін, Галата, Юрченко, Мосійчук, Синельников, Кравчук, Браткевич та ще двоє гравців на оглядинах.

Владимр Попов, Ворскла U-21, 2019

Володимир Попов. Фото vorskla.com.ua

Як бачимо, із минулорічного складу лишилися й воротар Солобчук, і Лига, є досвід виступів за молодіжку у Галати, Дубко, Мамро, Зайцева, та й у 15-річного кіпера Павла Ісенка (16-й відсвяткує 21-го липня) вже є два матчі у чемпіонаті U-21.

Ще в одному контрольному матчі молодь з обласного центру 11 липня на стадіоні Лтава зійшлася із кременчуцьким Кременем. І знову поступилася. Єдиним, проте розкішним за виконанням ударом, що втілився в гол, відзначився Радіон Посєвкін у середині першого тайму, повідомляє прес-служба Ворскли.

Ворскла U-21 — Кремінь — 1:2

Ворскла U-21: Солобчук — Куценко, Чуєв, Пилипенко, Дубко, Зайцев, Мамро, Посєвкін, Сємілєт, гравець на перегляді, Лига.

На заміну виходили: Ісенко, Юрченко, Мосійчук, Галата, Кравчук, Сінельников, Браткевич та три гравці на перегляді.

Юный, но орел! 15-летний вратарь в Премьер-лиге: Ворскла подготовила для чемпионата Украины вундеркинда

Ворскла U-21, Кремінь, 2019

Навіть підкати молодим ворсклянам того дня не дуже вдавалися. Фото vorskla.com.ua

Після цього поєдинку команда отримала два вихідних, зібралася знову й учора зіграла ще один товариський матч. Цього разу у спаринг-партнери було обрано аматорський Вовчанськ з чемпіонату Харківщини, а власний склад був посилений футболістами, що саме повернулися зі зборів основної команди.

Та й вони не дуже допомогли, маєш третю поразку поспіль. Хоча полтавці й забили швидкий гол, Олег Лига відзначився вже на 2-й хвилині.

Ворскла U-21 — Вовчанськ — 1:2

Ворскла U-21: Солобчук — Биков, Тарадуда, Чуєв, Мельничук, Челядін, Посєвкін, Білий, Козиренко, гравець на перегляді, Лига.

На заміну виходили: Мамро, Дубко, Котов, Юрченко, Куценко, Пилипенко, Сємілєт, Мосійчук, Галата.

Без поблажек Дублеры Зари беспощадно тестировали новичка чемпионата U-21: Днепр-1 получил четыре

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.