20-річний воротар Карпат: «Важко було перебудуватися з молодіжки на основу»

Карпати продовжують активну підготовку до нового чемпіонату Прем’єр-ліги, проводять безліч контрольних матчів. Щоправда, перемогами завершуються далеко не всі

В одному зі спарингів, із Калушем (1:0), за першу команду Карпат зіграв і футболіст, що входить до сфери інтересів проекту Золотий Талант. Точніше, молоді Олександр Чижевський довіряє постійно і щедро, однак то здебільшого польові гравці.

Ми ж говоримо про 20-річного воротаря Антона Задерейка. Враженнями від гри з Калушем та про свої нові навички від тренувань з основною командою хлопець розповів Інформаційному центру Карпат:

— Ми тренуємося у дворазовому режимі. Тим паче зараз вже розпочався другий етап підготовки до чемпіонату. Відповідно наші спаринги допомагають нам прогресувати та адаптовуватися до потужного графіку.

Антон Задерейко, Карпаты

Антон Задерейко

Гонка с препятствиями Бодрый старт и тяжелый бег по дистанции: как Карпаты готовили своих футболистов

— Ти неодноразово захищав ворота Карпат U-21, то ж яка різниця між матчами основи та молодіжки?

— Основна команда — це показник дорослого футболу. Скажу відверто, що важко було переналаштуватися на таку гру. Але нічого не буває просто, потрібно ще більше працювати над собою, щоб отримати бажаний результат.

Поєдинок проти Калуша? Незважаючи на те, що ми граємо на фоні втоми, все ж була хороша гра. Варто відзначити, що суперник добре протидіяв нам. Тому впевнено можу сказати, що цей матч був продуктивним для нас. Основною метою була перемога та повна віддача на футбольному полі.

— Яка найголовніша ціль для тебе у новому сезоні?

— Звісно ж, що закріпитися в основній команді та бути корисним для неї.

А ось із цим у Антона можуть виникнути певні проблеми. У левовій частці спарингів першим номером стоїть Підківка, що повернувся з київського Арсеналу, нещодавно клуб підписав ще й 22-річного Олега Кудрика, вихованця Шахтаря.

У минулому сезоні Антон Задерейко відіграв у чемпіонаті U-21 у 13 матчах, пропустивши 19 м’ячів, і заробив одну червону картку.

Зізнання Миколенко: «Чесно кажучи, ніколи не думав, що колись буду лисим»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.