Герой збірної України: «Продовження кар’єри у дніпровському клубі — найліпший варіант»

У поточне міжсезоння Дніпро-1 поповнився молодим новачком. Ним став 19-річний форвард київського Динамо Владислав Супряга, який виступатиме упродовж найближчого сезону за дніпрян на умовах оренди

Нещодавно Владислав Супряга став чемпіоном світу серед молодіжних збірних U-20, при цьому на рахунку форварда два вирішальних голи у фінальному матчі. А ще цього літа його було віддано в оренду київським Динамо дніпровському Дніпру-1.

— Дуже радий повернутися додому, — цитує Владислава Супрягу прес-служба Дніпра-1. — Для мене продовження ігрової кар’єри у дніпровському клубі це зараз найліпший варіант. Тут мені все знайомо, я знаходжусь у колі справжніх друзів, ну і плюс знову буду працювати під керівництвом Дмитра Михайленка, чия ігрова філософія мені дуже імпонує, і під керуванням якого я починав шлях у професійному футболі. Чудово розумію усі вимоги тренерського штабу, ну а тут добре знають мої можливості. Ну і до того ж Дніпро-1 тепер гратиме на рівні УПЛ, так що я матиму змогу грати проти найсильніших клубів країни.

— Які ставиш перед собою завдання на сезон?

– Хочеться принести моїй рідній команді користь в цьому сезоні. Зі свого боку постараюся показати результативний футбол, адже розумію, що від форварда у першу чергу всі чекають голів – і тренери, і партнери, і вболівальники.

Динамівських фанатів Супряга голами не балував

— Ставиш перед собою якусь бомбардирську планку?

— Про це зараз не думаю. В Прем’єр-лізі я поки що не забивав, тому звичайно хочеться як можна швидше відзначитись на цьому рівні. Зараз головне працювати, грати, і тоді, переконаний, голи прийдуть.

— Ти тепер чемпіон світу, автор вирішального дублю у фіналі. Відчуваєш, що за тобою тепер будуть особливо стежити?

— Та за мною стежили і до цього чемпіонату (посміхається). Насправді, перемога на чемпіонаті світу запам’ятається назавжди. Дякую тренерам за довіру у фіналі, адже до цього матчу мені не вдавалося забити, хоча моменти і були, але м’яч не йшов у ворота. Звичайно, відчуваю гордість за всю нашу команду. Але тепер треба рухатися далі. Головне, зараз працювати і прогресувати кожного дня від матчу до матчу.

Владислав Супряга народився в Одесі, закінчував дніпровську Академію. Спочатку виступав за молодіжки Дніпра (17 матчів, 4 голи), після чого провів сезон у Другій лізі за Дніпро-1 (28 матчів, 7 забитих м’ячів, 5 результативних передач), а далі перейшов до київського Динамо. У складі киян у минулому сезоні Супряга провів 6 матчів в УПЛ, 3 матчі в єврокубках, 1 матч в Кубку України, а також виступав за молодіжні склади Динамо (14 матчів, 6 голів).

Щиро Новачок Дніпра-1: «Виходжу на поле і кайфую від того, що відбувається»

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков мая/июня в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Георгий Цитаишвили (Динамо, сборная Украины U-20) (30%, 300 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь, сборная Украины U-20) (25%, 254 голосов)
  • Владислав Супряга (Динамо, сборная Украины U-20) (17%, 168 голосов)
  • Алексей Кащук (Шахтер, сборная Украины U-20) (7%, 70 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал, сборная Украины U-21) (7%, 70 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (6%, 58 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер, сборная Украины U-21) (4%, 37 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (2%, 24 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 23 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик, сборная Украины U-20) (1%, 10 голосов)

Всего проголосовало: 521

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.