Захисник збірної України U-20 Бескоровайний: «Сподіваємося, Попов ще зіграє на ЧС, він нас часто виручав»

У напруженому поєдинку 1/4 фіналу чемпіонату світу U-20 підопічні Олександра Петракова переграли збірну Колумбії — 1:0 й вийшли до півфіналу турніру, де післязавтра зустрінуться з італійцями

Після чвертьфінального матчу з Колумбією (1:0) 20-річний захисник юнацької збірної України і словацького Земпліну Данило Бескоровайний поділився своїми враженнями з прес-службою УАФ.

— Матч був дуже важким, однак ми, звісно, задоволені результатом і тим, що пройшли далі, — відзначив легіонер. — Ми вдячні вболівальникам, які нас палко підтримували, гнали команду вперед. Ця підтримка неоціненна. Ми довели, що ми — українці й маємо сильний характер.

На жаль, у нас травмувався кращий на цей момент захисник — Денис Попов. Він часто виручав нас на цьому турнірі. Будемо сподіватися, що він швидко повернеться на поле. Ми на нього чекаємо. Щодо півфіналу, то, на мій погляд, немає різниці, хто є нашим суперником. Треба виходити і грати. Ми нікого не боїмося. Треба битися, адже в нас є характер. Ми це вже довели. Будемо намагатися пройти на цьому чемпіонаті якнайдалі.

Нагадаємо, що в півфіналі чемпіонату світу U-20, що триває в Польщі, збірна України зустрінеться з Італією. Матч відбудеться 11 червня у Гдині. Початок — о 18.30.

От души Тренер сборной Украины U-20 о полуфинале, травме защитника-бомбардира и подлеце-колумбийце

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.