Хавбек збірної України Лєднєв розказав про Кіпр, а тим часом у нього новий клубний тренер

Фінальним матчем Турніру Валерія Лобановського завершився футбольний сезон і для гравців молодіжної збірної України. Хлопці гайнули до теплих країв, наздоганяти одноклубників

Кандидати до молодіжної збірної країни, що були викликані Русланом Ротанем на збір і виступали на Меморіалі Лобановського, нарешті теж пішли у відпустку. Радісні, з перемогою.

Хоча 21-річний Богдан Лєднєв у фінальному поєдинку турніру зіграв лише кілька останніх хвилин, зате у півфіналі з Кіпром вийшов на полі у стартовому складі. Про той матч, а також про плани на осінь півзахисник розказав прес-службі УАФ.

— Богдане, поділися враженнями від поєдинку проти кіпріотів.

— Гадаю, що з нашого боку гра вийшла непоганого рівня. Правда, і від суперника ми очікували більшого. Наставники просили нас контролювати м’яч, проводити швидкі атаки. Вважаю, ми впоралися, якщо забили три м’ячі й не пропустили.

— Цього разу тобі не вдалося вразити ціль із далекої відстані…

— Біля свого штрафного майданчика кіпріоти діяли щільно, важко було вийти на ударну позицію. Але нічого страшного, будемо сподіватися, що наступного разу вийде (посміхається).

Богдан Лєднєв (№10)

— Що в перерві сказав вам головний тренер?

— Руслан Петрович попросив менше бігати, а частіше й швидше грати через пас, тоді й моментів буде більше. Наставник мав рацію, адже в нас, окрім забитих м’ячів, були ще шанси.

— Футболісти збірної Кіпру допомагали вам забивати…

— Це їхні проблеми. Рахунок на табло. Ми готуємося до відбірних матчів чемпіонату Європи. Для підготовки до офіційного турніру такі поєдинки теж потрібні.

А тим часом у клубному житті Богдана відбувалися кардинальні зміни. Олександр Хацкевич залишився тренером Динамо, якому й належить контракт Лєднєва, і вже розповів про долю орендованих гравців. У луганській Зорі таких динамівців було кілька, поки що повертається до Києва лише Олександр Тимчик. Лєднєв із Богданом Михайличенко залишаються в оренді до грудня 2019-го.

І вже повернувшись із відпустки Богдану доведеться знайомитися із новим головним тренером луганців: днями Юрій Вернидуб пішов у відставку, його місце посів відомий у минулому футболіст Дніпра, німецького Вердера й збірної України Віктор Скрипник.

Той же пообіцяв кадровий склад команди різко не чистити, буде спершу знайомитися із кожним футболістом.

Юний герой Його гол приніс збірній України перемогу на Меморіалі Лобановського: задоволений, але хочу грати ще краще

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.