«Протягом сезону, коли Карпатам було важко, кожен із футболістів брав на себе лідерство»

Старший тренер юніорської команди Карпат Роман Гнатів підвів підсумки чемпіонату U-19, що тільки-но завершився, окремо розказавши про матч останнього туру з київським Арсеналом

У заключному 26-му турі чемпіонату U-19 Карпати приймали столичний Арсенал вже у статусі бронзових призерів. І навіть пропустили першими. Та програвати на легендарній Україні просто не мали права, й каноніри це відчули, тричі — 3:1.

Опісля гри керманич карпатців Роман Гнатів поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від двобою й трохи пройшовся по персоналіям.

— Ніяких святкових настроїв перед матчем не було — в першу чергу гра, а вже потім святкування. Важливим фактором було те, що ми грали на рідному стадіоні, де потрібна була лиш перемога. Ми серйозно готувалися до цього матчу, адже хотіли перемогти і завершити сезон на мажорній ноті.

Бронзові й щасливі Карпати

Перший тайм був не вражаючим. Тому в перерві я вніс деякі корективи. Ми зробили ставку на агресивну атаку та компактну гру в обороні. Кияни мали можливість атакувати через фланги, зокрема це були швидкі контрвипади, під час яких наші хлопці втрачали сили. Загалом, другий тайм показав, що вони зрозуміли гостроту своїх помилок і почали реабілітовуватися з перших хвилин.

Я не хотів би виділяти когось із цього матчу. Протягом всього сезону, коли було важко, кожен з гравців брав на себе лідерські якості, щоб допомогти команді. Щодо Ореста Панчишина, то я не здивований тому, як він забив. Цей хлопчина має хороше ставлення до ударів. Загалом я всім задоволений — команда плідно попрацювала у цьому сезоні.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.