Молодіжна збірна України залишилася без трьох форвардів Динамо

збірна України U-21, Руслан Ротань

Сьогодні молодіжна збірна України проведе перший матч Меморіалу Валерія Лобановського — з командою Кіпру — о 18:00 на головній спортивній арені України, НСК Олімпійський. Виявилося, що головний тренер команди U-21 Руслан Ротань не зможе розраховувати на трьох гравців групи атаки

Підготовка молодіжної збірної України до виступів на Меморіалі Валерія Лобановського тривала кілька днів. Але Руслану Ротаню довелося вибудовувати роботу, зважаючи на травми трьох гравців лінії атаки з Динамо. Відкладається ймовірний дебют у молодіжці Євгена Ісаєнка, окрім нього відсутні Юрій Шпирка, який також може зіграти на позиції атакуючого півзахисника, та Назарій Русин.

Інформація для роздумів: склад молодіжної збірної України

Шпирка вперше зіграв за збірну України U-21 у листопаді 2018 року, коли її очолював ще Олександр Головко. Русин також з’явився у складі молодіжної збірної восени 2018-го, але навіть раніше — у вересні. Загалом вих

збірна України U-21, Руслан Ротань

Збірна України U-21 під час підготовки до Меморіалу Валерія Лобановського. Фото ffu.ua

ованець львівського футболу провів за молодіжку 6 матчів, забив 3 голи. Його втрата — дуже болісна, адже Русин в сезоні-2018/2019 грав та забивав за перший склад Динамо. Загалом у всіх офіційних турнірах сезону він провів 23 матчі (958 хвилин), забив 5 голів.

Зіграв за перший склад Динамо і Ісаєнко — двічі (24 хвилини). А Шпирка — головний бомбардир Динамо U-21, на його рахунку 11 голів. Нагадаємо, що молодіжна команда Динамо провела чудовий сезон і стала чемпіоном України 2019 року.

«Наша головна мета — пригадати те, що ми напрацьовували на першому зборі, — нагадав про березень 2019 року офіційному сайту УАФ Руслан Ротань. — До нашого складу додалися новачки, вони потребують час, аби познайомитися із нашими принципами та завданнями. Ми маємо якісно підготуватися до вересневого старту у відборі Євро-2021 (U-21). Меморіал Валерія Лобановського допоможе це зробити якісно».

Довідка Мемориал Валерия Лобановского сегодня стартует в Киеве: все, что нужно знать о турнире



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.