Юний малієць пролонгував контракт з Ворсклою

Талановитий 18-річний малійський лівий захисник Ібрахім Кане разом зі своїми представниками провели успішні перемовини з керівництвом Ворскли про подальшу співпрацю

18-річний малієць Ібрахім Кане буде і надалі грати за Ворсклу. Враховуючи неймовірні працьовитість і талант юного футболіста, гравця юніорських збірних своєї країни, вирішено пролонгувати стосунки з ним ще на один рік — себто до червня 2020-го.

Нагадаємо, що Кане приїхав до Полтави разом із Якубу, Артуром та Карекою перед стартом біло-зелених у груповому етапі Ліги Європи. Спочатку кондиції двох африканців тестували в молодіжному складі, але згодом стало зрозуміло, що вони можуть на рівних конкурувати з представниками основи.

— Мені дуже комфортно у Полтаві, — каже Кане, — спочатку було відверто важкувато, адже зовсім інша країна, менталітет людей, кухня та й погода взимку дошкуляла. Та зараз уже повністю освоївся. У мене хороші стосунки з усіма партнерами по команді, хлопці тут дружні, допомагають один одному в тренувальному процесі та в побуті. Надзвичайно приємно поліпшувати свій професійний рівень у такому амбітному колективі, — підкреслив гравець.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.