Толочко про помилку захисника, критику Бичека та дебютанта Данилюка

Зовсім трішки встигли відпочити команди з молодіжного чемпіонату країни після попереднього туру, а сьогодні вже розпочинають новий, 30-й. Його відкриє матч претендентів — Чорноморця й Карпат

Суперники ведуть запеклу боротьбу за лідерство у другій шістці. Поки що одесити там перші (45 очок), галичани на дев’ятому місці (41).

У минулому турі Карпатам непросто далася домашня перемога над Десною: 2:1, з вирішальним голом на 92-й хвилині! Про неї Інформаційному центру свого клубу розповів керманич львівської молодіжки Роман Толочко:

— Такі матчі потрібно закінчувати раніше, маю на увазі по рахунку. У першому таймі мали достатньо моментів, у другому теж було безліч нагод, які потрібно було реалізовувати. Стільки моментів втратили і кінцівка вийшла нервозною, через грубу помилку захисника. Не можна так помилятися, а потім фолити на рівному місці. Суперник на лінії хотів зберегти м’яч і там однозначно можна було б обійтись без порушень — просто вибити м’яча за лінію воріт. А так принесли собі момент.

Задоволений молодими гравцями, зокрема Данилюком. Це був його перший матч за молодіжку і він доволі добре відіграв, зробив гольову передачу в кінці матчу. Перед грою говорив йому, щоб більше грав вперед. І Артем взяв гру на себе, активно проводив дії в атаці. Задоволений, що він не випав, а навпаки, допоміг нам в цьому поєдинку.

Костя Бичек прислухався до тренерських порад

Щодо Бичека, то після минулого матчу я критикував його, бо було за що. Тоді він просто не попав у гру і ця критика була справедлива. Вочевидь, він її сприйняв, зробив висновки і сьогодні продемонстрував зовсім іншу гру. Він швидкий футболіст, нестандартний, добре обігрує опонентів і в цьому матчі ми розраховували на його можливості. В результаті два його влучні удари принесли нам перемогу. Будемо сподіватися, що надалі він прогресуватиме і гратиме ще краще.

Загалом сьогодні хлопці провели досить непоганий матч, але я б не хотів, щоб вони зупинялися на цьому. Попереду у нас ще кілька цікавих поєдинків проти Чорноморця, Львова та Маріуполя. І хочеться реабілітуватися за всі невдалі ігри, яких, на превеликий жаль, було предостатньо цього сезону.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (36%, 117 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (12%, 40 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (12%, 39 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (11%, 37 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (8%, 25 голосов)
  • Владислав Бабогло (Александрия) (7%, 23 голосов)
  • Владислав Дубинчак (Арсенал) (5%, 15 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (4%, 13 голосов)
  • Андрей Кожухарь (Черноморец) (4%, 12 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин, Словакия) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 165

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.