«Дуелунд — був хороший, Бєсєдін ще «спить», Булеца має брати игру на себе»

Програвши позаминулого туру Олександрії, молодіжка Динамо підпустила її до свого першого місця у чемпіонаті U-21 на доволі небезпечну відстань у 4 очка. 28-й тур внести ще більшу ясність у чемпіонські перегони

Так і сталося: динамівці виграли у Зорі (3:0), Олександрія розійшлася миром із Шахтарем (1:1). Наставник молодіжної команди Динамо Юрій Мороз так прокоментував прес-службі свого клубу упевнену перемогу над луганцями:

— Була хороша гра з боку двох команд. Зоря була дуже серйозно налаштована, грала динамічно, і нам часом було складно. Але хлопці — молодці. Вони в усіх компонентах гри намагалися діяти, докладаючи максимум зусиль. І фланги працювали, і в середині поля був контроль м’яча. Мені гра сподобалася.

— Який м’яч, забитий у ворота Зорі, став переломним моментом у матчі?

— Напевно, другий. Він нас трохи заспокоїв і зняв навантаження і нервозність із лінії захисту. Хлопці заспокоїлися, узяли м’яч під контроль і розслабилися, почавши грати по результату.

— Дуелунд приємно вразив своєю технікою і баченням гри. Оцініть його рівень готовності.

— Міккель сьогодні проявив себе, як справжній професіонал. Може, його готовність ще поки не дозволяє йому грати весь поєдинок, але в ті 60 хвилин, які він провів на полі, він був хороший. Так, були моменти, де він трохи втомився і брав паузи, але в іншому він добре зіграв і забив.

Міккель Дуелунд повертається швидше за Беседіна

 

— А наскільки готовий Бєсєдін, який теж повернувся на поле після реабілітації?

— Артему ще потрібен час. Йому не вистачає різкості в прийнятті рішень і зміні ситуації на футбольному полі. Він ніби ще знаходиться в зимовій сплячці. Артему потрібно через ігри відчути м’яч і колективні дії. Думаю, на це піде ще тижнів зо два, а потім уже щодо нього буде щось вирішувати тренерський штаб першої команди.

— Булеца забив фантастичний м’яч. Звідки в нього така майстерність?

— Хотілося б, щоб його майстерність проявлялася не лише під час штрафних ударів, але ще і в тих моментах, де потрібно взяти гру на себе, увірватися до штрафного майданчика, пробити або реалізувати момент. Він повинен ставати лідером на футбольному полі, тим гравцем, через якого в’яжеться вся наша атака. Місцями Сергій був хороший, а місцями — є питання. Хотілося б, щоб він не оцінював себе тільки як гравця атаки, а й брав участь ще в оборонних діях, точніше, у відборі м’яча, змушуючи суперника працювати в цейтноті. Сьогодні у першому таймі було все нормально, а хвилини після 60-ї він трохи «поплив» і погано реагував на зміни на полі.

— Залишилося чотири тури до завершення сезону. Яка стратегія буде у команди в цих іграх, адже кінець чемпіонату, очевидно, буде напруженим?

— Ви бачите, що у нас в дублі з’являються нові люди, молоді гравці. Честь і хвала нашій клубній школі, а також команді U-19 за те, що вони додають нам гравців, і вони вливаються в колектив. Так, є певна незіграність, адже ми в такому складі мало працюємо, але весь час йде ротація в команді. Хтось ще в перший склад іде. Мене це радує.

А що стосується, стратегічних планів, завдання у Динамо завжди одне, і воно не змінюється. Не я його придумав, це ще до мене сталося — роках у 60-х. Потрібно лише перемагати і при цьому показувати хорошу і якісну гру.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (36%, 117 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (12%, 40 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (12%, 39 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (11%, 37 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (8%, 25 голосов)
  • Владислав Бабогло (Александрия) (7%, 23 голосов)
  • Владислав Дубинчак (Арсенал) (5%, 15 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (4%, 13 голосов)
  • Андрей Кожухарь (Черноморец) (4%, 12 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин, Словакия) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 165

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.