Хацкевич: про не ту ногу Циганкова, Русина й тактику і безхитрісного Кравченка

Завтра у чемпіонаті Прем’єр-ліги стартує черговий, вже 28-й тур. У перший ігровий день суперничати будуть команди чільної шістки. Зокрема, й Динамо із Зорею, на столичному Олімпійському

З огляду шансів у чемпіонських перегонах, кияни невдало відпрацювали у попередньому турі, також удома не впоралися із Олександрією — 1:1. Після чого керманич команди Олександр Хацкевич емоційно підкреслив, що «медалі вже і так давно повісили на шию команді, яка зараз йде на першому місці в таблиці».

Абстрагуючись від турнірних перегонів, наведемо цитати фахівця про динамівську молодь, що входить чи входила до недавнього часу до сфери інтересів проекту Золотий Талант.

Про Русина

— Шанс дається всім. Команда створила для Русина момент, він його реалізував. Але якщо в цілому, то в ситуації, коли суперник закривається, Де Пена більш конструктивний — він більш правильно вибирає позицію.

Технічно Русин підкований,а ось тактично…

Навіть якщо тобі дається десять хвилин ігрового часу, ти повинен цим користуватися. Русин вийшов і забив. Молодець! Але ми його бачимо щодня, ще багато роботи. В тому числі, і в плані тактики. Перспектива у Русина, як і у інших молодих хлопців, хороша, але Динамо — це не тільки перспектива. Ми і так оновили склад. На жаль, далеко не завжди вдається замінити досвідчених футболістів.

Про Циганкова

— Так, якось так можна це описати (встав не з тієї ноги…). У перерві навіть довелося з ним більш серйозно поговорити, ніж зазвичай, адже він все-таки капітан. Дуже довго входив у гру.

Якщо ноги підводять, Циганков грає головою

Зрозуміло, що на тобі сконцентровано особливу увагу суперників. Але за рахунок цього ми отримуємо перевагу в інших зонах. Значить, треба намагатися швидше позбуватися від м’яча. У другому таймі Циганков розбігався, загострював, але це треба робити з перших хвилин матчу.

Про Кравченка

— За одну помилку, допущену на початку матчу, нас покарали. Склалося все в комплексі: концентрація уваги, рикошет. Найголовніше — ми дозволили супернику навісити з флангу. У таких ситуаціях захисник не має права дозволяти спокійно розвертатися і виконувати передачу.

Потім ми мали повну перевагу, але моменти не реалізували. Треба робити максимум. Є певні причини. Не завжди вдається замінити травмованих і дискваліфікованих. Проте, команда грала вперед, старалася. Десь не вистачило майстерності. Але ті, які виходить на поле, працюють на своєму максимумі.

Кравченко: куди вже щільніше?..

Про помилку, яка призвела до голу, я вже сказав вище — в епізоді він повинен був щільніше грати. На атаку Кравченко грав активно. Можливо, йому ще не вистачає хитрості. Не завжди потрібно обов’язково подавати — іноді необхідно зіграти більш тонко, гостро. Тим більше, Олександрія — команда, яка добре грає в обороні, і проти цього суперника треба постійно шукати другий темп. В цілому, Кравченко сьогодні робив все те, що він вміє.

Про Шепелєва

— Я не звинувачуватиму когось. У таких поєдинках доводиться важко: суперник «закривається», і треба частіше намагатися брати гру на себе, ризикувати. Хлопці намагалися, через фланги розкривали оборону, але нам не вистачило креативу в центрі. Шепелєв один-два матчі зіграє здорово, а потім… Це рівень майстерності.

Шепелєв тішить тренера через раз

Ми маємо те, що маємо: великого вибору в атаці у нас немає. Молоді хлопці, які виходять на поле, намагаються, отримують якийсь шанс. Але клас є клас. За тренуванням видно, який рівень, наприклад, Соля і Бесєдіна. А хто винен, говорити не буду. Винен завжди тренер. А хлопці все одно молодці.

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков апреля в категории U-21 (1998-1999 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (36%, 117 голосов)
  • Николай Шапаренко (Динамо) (12%, 40 голосов)
  • Богдан Леднев (Заря) (12%, 39 голосов)
  • Владислав Вакула (Мариуполь) (11%, 37 голосов)
  • Евгений Чеберко (Заря) (8%, 25 голосов)
  • Владислав Бабогло (Александрия) (7%, 23 голосов)
  • Владислав Дубинчак (Арсенал) (5%, 15 голосов)
  • Роман Вантух (Олимпик) (4%, 13 голосов)
  • Андрей Кожухарь (Черноморец) (4%, 12 голосов)
  • Даниил Бескоровайный (Земплин, Словакия) (2%, 8 голосов)

Всего проголосовало: 165

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.