«Карпати їхали до Луцька обігрувати Волинь на класі»

Сьогодні у чемпіонаті U-19 стартує черговий, 20-й тур. Хлопці із львівських Карпати спробують довести, насамперед, собі, що дві останні поразки — від Шахтаря (0:2) та Волині (0:3) — то не більш, як випадковість. Відбиватиметься від атак галичан Маріуполь

Напередодні домашнього матчу з азовцями наведемо коментар тренера Карпат Романа Гнатіва, який він дав інформаційній службі свого клубу після нищівного результату у Луцьку: «Гра абсолютно не вдалася. Поразка в першу чергу лежить в психологічній площині. Якщо команда виходить на поле не налаштована, то по ходу гри вже важко перебудуватися.

Статус дербі більше вплинув на Волинь, а ми сприйняли цей матч як чергову календарну гру з командою, яка розташована нижче нас в турнірній таблиці. Команда приїхала на гру, думаючи, що обіграє суперника на класі.

Мені не вдалось донести до них те, що з таким настроєм не можна виходити на гру. Однак, цей матч вже історія і нічого змінити не можна. Найголовніше тепер — вийти з цього психологічного стану і готуватися до наступних матчів».



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.