Роман Толочко: «Захисники Карпат грали безвідповідально»

Забивши на самісінькому фініші першого тайму львівські дублери вели матч 17-го туру чемпіонату U-21 із Арсеналом до своєї перемоги

Та, починаючи із 80-ї хвилини примудрилися пропустити тричі, програти двобій і збільшити відставання від канонірів до чотирьох очок. А четверте місце було ж так близько…

Після матчу Роман Толочко, котрий керував діями галицької молодіжки (Олександр Чижевський тим часом допомагав Олегу Бойчишину у першій команді Карпат), жорстко розкритикував гру підопічних, повідомляє інформаційний центр клубу:

— Важко щось говорити, коли пропускаєш голи наприкінці матчу. Пояснити, чому так сталося я не можу. Є великі питання до лінії захисту. Просто не дограють епізоди до кінця, що свідчить про їхню безвідповідальність.

Капітан левів Толочко проти каноніра Стрижака

Ми готуємо футболістів для Прем’єр-ліги, і якщо гравці дозволяють собі таке ставлення до роботи, значить вони не готові виступати на такому рівні. Хлопці повинні зрозуміти одну просто річ — якщо вони не виконуватимуть свою роботу, то за них її ніхто не виконає. Їм потрібно серйозно задуматися над своїм майбутнім.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.