«Мункач боротиметься за потрапляння до фіналу чотирьох»

Сьогодні мукачевський Мункач проведе перший домашній матч у новому чемпіонаті U-19 серед команд першої ліги. Стартувала команда з виїзної перемоги над вінницьким Темпом (2:0), другий тур попускала і ось тепер зійдеться з Прикарпаттям

Ще раніше Мункач розпочав свої виступи в другому колі чемпіонату області, ось про підготовку до цих двох турнірів прес-служба закарпатського клубу й розпитала старшого тренера команди Віктора Ряшка.

— Тренувальний цикл ми розпочали з 1 серпня, — почав розмову Віктор Іванович, — проводили заняття в одноразовому режимі. Під час тренувального процесу також зіграли контрольні спаринги з командами, які виступають у чемпіонаті краю.

— Що скажете про селекційну роботу, адже в команді з’явилось чимало новачків?

— Під час підготовки ми переглянули багато претендентів, кращих з них залишили. Майже на 60% склад команди оновився в порівнянні з минулим сезоном. Основу команди U-19 складають гравці 2000 та 2001 р.н. — колишні випускники футбольних шкіл. Приємно, що більше половини складу команди — закарпатці.

На полі Мункач не визнає авторитетів

— Які завдання стоять перед вами в чемпіонаті області та в молодіжній першості серед команд U-19 першої ліги?

— Щодо першості України U-19 ще не було поставлених конкретних завдань, але як і в попередні сезони, ми боротимемося за потрапляння до фінальної частини турніру. А в обласному чемпіонаті спробуємо потрапити до шести найкращих команд. Адже з вересня гратимемо по два матчі в тиждень, тож хлопцям буде непросто.

В прошлом туре Действующий чемпион бит дома Колосом, а новенький Чемпион феерит голами

— Серед учасників чемпіонату України першої ліги U-19 є й нові команди. Цікаво, кого вважаєте конкурентами в боротьбі за вихід до фіналу?

— Думаю, що конкурентами, як і торік, будуть чернівецька Буковина, львівське Динамо, івано-франківське Прикарпаття. Серед новачків поки «темною конячкою» є команда з Вінниці, а луцький Адреналін — це вихованці BRW-ВІК та місцевої Волині.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.