«В дебюті матчу Ворскла нас добряче притисла до воріт»

Коментуючи перемогу дублерів Карпат над полтавцями у 8-му турі чемпіонату U-21 (2:0) керманич галичан Олександр Чижевський наголосив, наскільки принциповими є зустрічі цих команд. Думку тренера розвинув, але більш емоційно і самокритично півзахисник львів’ян Остап Притула

Він до речі, й забив перший переможний м’яч, тож згадав і про нього:

— Це був дуже хороший матч. Кожен віддався на повну. Ворскла — дуже непростий суперник. Полтавчани атакували, пресингували, але ми знайшли в собі сили забити два м’ячі. Вдалося у певний момент взяти гру під свій контроль.

На старті гри суперник нас притиснув до власних воріт. Думаю, причиною цього стало те, що ми почали викидуватися один за одним. Якщо ми вже вирішили пресингувати, то потрібно це робити всією командою. У нас цього не виходило. Ворскла отримувала вільні зони, куди і вривалися їхні гравці.

Летить Остап Притула…

Щодо того, що у складі суперника грали досвідчені футболісти, то вкотре можна переконатися, що імена у футбол не грають. Потрібно доводити свій клас на футбольному полі тут і зараз.

Під час першого забитого м’яча я стояв на підборі після подачі з кутового. Таку установку перед грою дав мені тренер. Олександр Арсенійович просив підбирати кожен м’яч, який іде з розіграшу стандартних положень. Отримав м’яча біля штрафного майданчика і прицільно пробив. Думаю, рикошет від гравця Ворскли дезорієнтував воротаря.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.