«Із першої команди дали вказівку міняти Ременюка»

Після невдачі у стартовому матчі чемпіонату U-21 молодіжка Карпат більше свого тренера не підводила. Як і планував Олександр Чижевський, хлопці виграли три наступні поєдинки поспіль. Причому в останньому з них розтрощили міцну Зорю (7:1)

— Емоцій багато, адже при тому, що ми забили сім м’ячів, показали досить хорошу гру, — відзначив керманич молодих левів у коментарі інформаційному центру клубу. — Останні двадцять хвилин було помітно, що команда вже грала по рахунку. Перед матчем знову наголошував на тому, щоб не пропустити. Проте, сьогодні вийшов дуже цікавий футбол зі сторони нашої команди.

Чесно кажучи, я не очікував такого результату. Ясна річ, ми налаштовувались на перемогу. Ніхто не міг подумати, що по завершенні буде такий рахунок. Скажу так, наші напрацювання на тренуваннях сьогодні вилились в гру. Думаю, цю перемогу хлопці присвячують Артуру Дімі. Дуже шкода, що він дістав таку травму, можна сказати, на рівному місці. Але це є футбол. Ми бажаємо йому, аби він якнайшвидше повернувся на поле та знову допомагав команді.

Чому замінив Ременюка по-перерві? Це була вказівка з першої команди. А чи буде він готуватись до матчу основи проти Зорі вирішуватиме безпосередньо їхній тренерський штаб (врешті-решт, Олег Бойчишин не взяв Ременюка в заявку на матч УПЛ проти луганців, натомість включив до неї нападника Сікана із Карпат U-19 — прим. З.Т.).

Даниил Сикан

Даниил Сикан

Перший тур нам зіпсував загальну картину результатів чотирьох поспіль домашніх ігор. Повторюсь, не лишились би ми в меншості на другій хвилині, то невідомо як склався той матч. В цілому, іншими поєдинками я задоволений. Ми хотіли набрати якомога більше очок у цих матчах. Вважаю, з цим завданням наші футболісти впорались.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.