«Сікан просто знущався над оборонцями Динамо, возив їх, як хотів»

Автори поки що найгучнішої сенсації чемпіонату ДЮФЛУ U-17, футболісти УФК-Карпати, сьогодні спробують розвинути свій успіх. Принаймні за свідченнями їхнього керманича Володимира Беззубяка, зупинятися на досягнутому галичани не збираються

Та поки до фінального матчу із Шахтарем ще є трохи часу, старший тренер розповів інформаційному центру ФК Карпати, як же його парубкам вдалося вибити у півфіналі столичне Динамо:

— Одразу зізнаюся, що я особисто, в першу чергу, отримав справжню насолоду не від самої перемоги над Динамо, а від тої гри, яку продемонструвала наша команда.

Хлопці з УФК-Карпати забивають динамівцям черговий гол

Хлопці з УФК-Карпати забивають динамівцям черговий гол

Безпосередньо перед матчем проти киян мені усі казали, що з Динамо нам нічого не світить. Я на це тільки відповідав, що ми ще не вийшли на поле, а ви вже нас хороните… Зрозуміло, що я знав проти кого ми граємо — в складі Динамо більше десяти збірників України. Але при цьому ми з хлопцями домовилися, що повинні показати свій максимум, а головне, я бачив по обличчям своїх гравців, що в них є віра в позитивний результат.

Очевидное-невероятное! Динамо проиграло УФК-Карпаты и не сыграет в финале с Шахтером

Але ще раз наголошу, головне, ми показали гру, якої, як мені здалося, від нас ніхто не очікував. Ми два тайми весь час їх пресингували, увесь час намагалися контролювати м’яч і в нас часто це виходило, ми багато комбінували.

Игроки УФК-Карпаты останавливали динамовцев, как умели

Львівські гравці зупиняли киян як уміли. І таки не пустили до фіналу

Ну й звісно не можу не сказати про Сікана (на фото зверху). Звичайно, в нашій перемозі заслуга усіх гравців — і тих, хто грав у стартовому складі, і тих, хто виходив на заміну. Але Данило в цій грі просто знущався над суперниками — возив їх по три-чотири чоловіки, робив з ними, що хотів. От якби він ще й своєчасно передачі віддавав, то переконаний, ми б виграли зі значно більш переконливим рахунком. Та й так ми мали не один гол забивати, коли вигравали і 2:0, і 3:1. Повинні були закривати гру значно раніше, десь на початку другого тайму, а так вийшло, що інтрига зберігалася до самого фінального свистка.

Коли співчуття вже зайве...

Коли співчуття вже зайве…

Звичайно, хотілося б так само зіграти і в фіналі, але зробити це буде не просто. Шахтар — також дуже хороший суперник. Ми з ними грали і рік тому, і вже тут, у Запоріжжі тепер. Минулого року ми в них виграли у групі, але не вийшли у півфінал. Цього року ми їм програли 0:1, але гра була рівною. Просто ми свої моменти не реалізували, а їм вдалося забити переможний м’яч.

Устами соперника Тренер Динамо назвал пять причин провального полуфинала

Звісно, в фіналі буде зовсім інший психологічний підтекст. Адже коли ми грали з ними у середу, то вже було відомо, що і ми, і вони вийшли у півфіналі. Тепер же на нас чекає гра за золоті медалі. Для обох команд це буде останній матч у Дитячо-юнацькій футбольній лізі — адже це команди U-17 і попереду в них перехід у юніорський вік. Звісно, кожен прагнутиме завершити виступи у ДЮФЛ, завоювавши золоті медалі. Ну а як вони вийде — життя покаже. Щодо шансів, то вони, як і перед кожним матчем — 50 на 50.

Как выступит сборная Украины U-19 в июле на Евро-2018 в Финляндии?

  • Станет призером чемпионата Европы (34%, 175 голосов)
  • Займет 3-е место в группе и пробьется на ЧМ-2019 (U-20) (30%, 153 голосов)
  • Станет чемпионом Европы (21%, 110 голосов)
  • Займет 4-е место в группе (15%, 76 голосов)

Всего проголосовало: 514

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.