«Динамо створило лише кілька моментів, та на відміну від Скали всі реалізувало»

Иван Кованда (тренер Скалы U-14)

Не дуже прихильним до Скали був жереб фінального етапу чемпіонату ДЮФЛУ U-15. У першому ж турі моршинців тестувало київське Динамо. Незважаючи на відчутну поразку (0:4), команда із Львівської області заслужила компліментів навіть від тренера суперників

А ось що розповів наставник Скали офіційному сайту клубу:

— Вже у першій половині тайму через травму змушений був покинути поле опорник Роман Тимчук, якого замінив Максим Бомащук. У другому таймі ми провели решту замін, в тому числі на поле вийшли хлопці з команди U-14 Назар Русяк та Денис Почапський. На жаль, через травму все ще поза грою наш бомбардир Ілля Суботін.

Якщо говорити про сам матч, то рахунок не за грою. Суперник створив практично три-чотири моменти і всі реалізував. Ми ж своїми шансами не скористалися. Звідси й такий розгромний рахунок.

Незважаючи на негативний підсумок,  я задоволений якістю гри. Ми грали у свій комбінаційний футбол, про який домовлялися на передматчевій установці. Перший гол ми пропустили ледь не з центра після удару Міщенка метрів з 35-ти. З мінімальним рахунком пішли на перерву. Другий гол кияни забили, коли секундна стрілка не встигла зробити й повний оберт. Ще один точний удар здалеку вдався цього разу Хрипчуку.

Скала U-15 - Динамо U-15 - 0-4

Скала U-15 — Динамо U-15 — 0-4

Цей гол, як на мене, й став визначальним. Динамо стало грати від оборони або, як кажуть, за результатом, і ще двічі зуміло відзначитися у наших воротах. Третій та четвертий голи ми пропустили внаслідок помилок наших захисників. На 55-й хвилині Скрипник після обрізки одного з наших гравців довів рахунок до розгромного. А ще через пару хвилин Міщенко обіграв трьох захисників і оформив дубль.

Как выступит сборная Украины U-19 в июле на Евро-2018 в Финляндии?

  • Станет призером чемпионата Европы (34%, 175 голосов)
  • Займет 3-е место в группе и пробьется на ЧМ-2019 (U-20) (30%, 153 голосов)
  • Станет чемпионом Европы (21%, 110 голосов)
  • Займет 4-е место в группе (15%, 76 голосов)

Всего проголосовало: 514

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.