«Отримали вже другий шанс, треба виправдати сподівання тренерів Карпат»

У четвер Карпати вилетіли до Туреччини на другі збори. Перед вильотом деякі молоді гравці поспілкувались з Інформаційним центром клубу

Зокрема серед гравців молодіжки, що відправились до Туречинни, залишились воротар Антон Задерейко, захисники Андрій Бусько, Роман Слива, Олександр Авраменко та хавбек Роман Толочко.

«Після повернення з Туреччини, ми отримали один вихідний. Потім з тренером з фізичної підготовки приступили до занять у тренажерному залі, щоб і надалі тримати себе в тонусі. Окрім цього, я зіграв за молодіжну команду у товариському матчі проти Верхньої Білки. Одним словом, готуюсь та набираю форму, щоб вдало виступати в чемпіонаті» — розповів голкіпер Антон Задерейко (на фото).

Роман Толочко

«Будь-які збори — це шанс проявити себе. Ми отримали його вже вдруге, тож прикладемо максимум зусиль, щоб виправдати сподівання тренерського штабу і допомогти команді в товариських іграх. Маю надію, що по поверненні отримаємо шанс зіграти за основу й в офіційному матчі» — поділився думками Роман Толочко.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.