Дівчина Дмитренка: ми щодня тренуємось, аби не втрачати форму

Дівчина 19-річного нападника Металіста 1925 Владислава Дмитренка розповіла про історію їхнього знайомства, про проведення вільного часу та про улюблені страви гравця

Дівчина нападника Металіста 1925 Владислава Дмитренка — Тетяна — побажала усім вболівальникам здоров’я у цей непростий час. І поділилася їхньою історією кохання.

— Розкажи, як ви познайомилися та наскільки давно разом?

 Познайомилися ми в одній із соціальних мереж, коли мені було ще 14 років, а Владу — 16. Перше повідомлення від коханого виглядало так: «Навчиш мене?». Як для першого sms, то, чесно кажучи, мене воно дійсно загнало в глухий кут. Насправді, мова йшла про залишені мною лайки під його декількома фотографіями, які пройшли повз його увагу. З такого цікавого повідомлення і почалося наше спілкування.

Пройшло близько десяти місяців та ми почали зустрічатися. Разом ми вже більше 2,5 років, проте, в нас немає точної дати початку стосунків. Саме тому ми якось звикли не святкувати подібні «річниці».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Як це, бути дівчиною футболіста?

— Чесно кажучи, спочатку було дуже важко, але я розуміла, на що йду. Ми дуже рідко бачилися, приблизно раз у три місяці, особливо, коли Влад грав у Німеччині. Зараз, на щастя, є можливість бачитися трохи частіше, оскільки я переїхала до Києва, а до Харкова зі столиці набагато ближче, ніж із Луцька. Свята ми рідко проводимо разом, це сумно, але до такого вже звикли. Головне в таких випадках — взаєморозуміння. Підсумовуючи, хочу сказати, що дівчиною футболіста бути класно, незважаючи ні на що. А той довгий час, коли ми не бачимося, дійсно вартий тієї теплої та довгоочікуваної зустрічі після.

Дмитренко у Німеччині

— Футболіст дуже багато часу приділяє футболу, адже це його робота. Коли він вдома, як проводите вільний час, які улюблені місця у Харкові?

— Полюбляємо гуляти містом, відвідувати кінотеатри, різноманітні заклади харчування, а інколи залишаємося просто вдома та відпочиваємо, знаходячи щось цікаве для перегляду.

Дуже подобається, коли Влад показує нові для мене місця у Харкові. А так, дуже подобаються прогулянки парком Горького та центральними вуличками міста.

— Які улюблені страви ти готуєш своєму коханому?

— На жаль, я не маю можливості бути поруч та готувати коханому його улюблені страви, оскільки ми живемо в різних містах. Проте, коли разом, люблю готувати Владу сирники.

— Наостанок: чим займаєтеся в цей важкий період карантину. Можливо, хочете щось побажати вболівальникам?

 В період карантину більшість часу проводимо вдома з родинами та разом із коханим. Це, дійсно, великий плюс, оскільки ми постійно в роз’їздах. Я вважаю, що карантин — це класна можливість виділити час на справи, які завжди відкладали. Зараз майже щодня на вулиці справжня весна та важко дотримуватися карантину, але ми з Владом намагаємося максимально рідко виходити з дому або ж вибирати для прогулянок найменш людні місця, проте, найчастіше ми обмежуємося простим походом до магазину. Також щодня ми тренуємось, аби не втрачати форму.

Вболівальникам хочу побажати міцного здоров’я, берегти себе, близьких та залишатися вдома. Проводьте час карантину з користю та шукайте в усьому позитив, розповіла Тетяна в інтерв’ю сайту Металіста 1925.

На уроки! Миколенко: радий був знову сісти за шкільну парту

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.