Футболісти МФК Миколаїв під час карантину працюють слюсарями на заводі

Голова наглядової ради МФК Миколаїв Сергій Кантор розповів, що не всі гравці змогли роз’їхатися по домівках на період карантину. Три молоді футболісти Миколаєва-2  залишилися у місті й працюють слюсарями на заводі

— На заводі працюють три 19-20-річні молоді хлопці з другої команди. Це Дмитро Сергєєв, Ілля Ялосоветський та Данило Гриненко. Вони не виїхали додому на час карантину, оскільки проживають на територіях, де йдуть бойові дії. Запропонували їм роботу, вони погодилися отримати робітничі професії, — заявив Кантор. — Всього на базі зараз живуть четверо людей. Троє погодилися, один поки що думає. Ну, думає і думає. Я нікого не змушую. Працюватимуть, поки буде необхідність і бажання.  Було б бажання, робота завжди знайдеться.

Працюють слюсарями. Зараз завод реалізує власну соціальну програму, спрямовану на популяризацію спорту серед серед молоді. Уже третій рік будуємо спортивний комплекс. Частина сьогодні вже функціонує. Вони працюють в бригаді по виготовленню нестандартного обладнання для цього комплексу: це сходи, поручні, металеві конструкції для ігрових видів спорту та побутових приміщень, металеві меблі.

Ілля Ялосоветський

Думаю, з часом підуть працювати всі футболісти. Коронавірус — це ж не астероїд, який рухається до Землі. Це ситуація, яку не можна спрогнозувати. Говорити, що пандемія припиниться з весняними сонячними променями, занадто легковажно. Все залежить від нас, як ми будемо протидіяти вірусу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Футболісти повинні бути готові, що карантин триватиме довго.  Рано чи пізно все прийде до того, що потрібно буде урізати і соціальні проекти. Футбол в Україні якраз відноситься до таких. Скоро буде фінансуватися тільки найнеобхідніше — футбол точно не в пріоритеті. Головне зараз — здоров’я населення.

В даний момент Миколаїв-2 знаходиться на сьомому місці групи Б Другої ліги України, перша команда — на 12-му рядку Першої ліги.

Дивіться, хто прийшов! Екс-гравець Динамо й Карпат продовжить виступи у Другій лізі

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков марта в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Богдан Шубин (Шальке U-17 Германия) (45%, 444 голосов)
  • Эрик Шуранов (Нюрнберг U-19 Германия) (37%, 369 голосов)
  • Даниил Сикан (Шахтер) (5%, 49 голосов)
  • Михаил Мудрык (Шахтер U-21) (3%, 26 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (2%, 24 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (2%, 17 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла)й (1%, 14 голосов)
  • Серджио Якубив (Кротоне U-19 Италия) (1%, 10 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21) (1%, 10 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (1%, 8 голосов)
  • Константин Нижегородов (Ганза U-19 Германия) (1%, 7 голосов)
  • Георгий Судаков (Шахтер U-21) (1%, 7 голосов)

Всего проголосовало: 891

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.