Тренер Арсеналу U-14: завдання — потрапити до четвірки й зіграти у фіналі ДЮФЛУ

Головний тренер столичного Арсеналу U-14 Олександр Демчук поділився враженнями від виступу своїх підопічних в першій частині сезону ДЮФЛУ та чемпіонаті Києва. Також фахівець відзначив найбільш якісний матч та виділив гравців, які досягли найбільшого прогресу

— Ви дебютували в турнірі ДЮФЛ з командою 2006 року народження. Позаду перша частина сезону, як оціните виступи хлопців на старті?

— Вважаю, що ми виступили гідно, враховуючи ту групу, в яку ми потрапили. Безумовно, академії Шахтаря і Динамо трохи вище за класом, як і УФК-Олімпік (Харків). Всі решта приблизно на одному рівні, можна грати і добиватися результату.

— Де ваша команда явно недобрала очок?

— У Запоріжжі, де ми провели хороший перший тайм, вигравали 2:1 і грали з перевагою. Але потім все перевернулося, травму отримав наш основний захисник і капітан Влад Шершень, ще й судді допомагали Металургу — ми отримали дві червоні картки і пенальті в свої ворота. У підсумку, програли 2:3, але навіть вдев’ятьох на останній хвилині могли відігратися, та не реалізували свій 11-метровий. Прикра поразка, могли брати в Запоріжжі хоча б очко.

Юні каноніри у матчі з Ворсклою.

Ще згадується матч із Динамо, де ми мінімально поступилися у компенсований час. Трохи не дотерпіли і втратили очки. Це ті матчі, де могли були заробити ще пункти.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Який матч за якістю гри вам сподобався найбільше?

— Думаю, виїзний матч з Дніпром. Вважаю, що це дуже хороша команда. Не розумію, чому вони займають місце в середині таблиці на сьогоднішній день.

— Арсенал пішов зимувати на четвертій позиції, маючи перевагу над Металургом у 8 очок. Кого бачите головним конкурентом в боротьбі за потрапляння до фінальної частини турніру?

— Важко сказати, але мені все ж здається, що нашим основним конкурентом буде Дніпро. У другій частині сезону вони повинні набрати обертів. Хоча і Металург, з яким ми зіграємо перший матч в новому році, не скидаємо з рахунків.

І в поєдинку з Чорноморцем.

Завдання? Безумовно, потрапити до квартету найсильніших і зіграти у фінальній частині ДЮФЛ сезону 2019/20. В принципі, навіть за третє місце поборотися є шанси. УФК (Харків) теж втратив очки в останньому турі, хоча взимку вони напевно посиляться. У цій команді грає син Євгена Краснікова, віце-президента Динамо. Там великі можливості. Він купив автобус клубу, деякі хлопці безкоштовно займаються. Упевнений, вони ще додадуть.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-14: Карпати лідирують наодинці, Шахтар — із засідки

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.