Максимов довів Ворсклу до півфіналу Кубка України

У Чернігові завершувалася програма 1/4 фіналу Кубку України. Місцева Десна приймала полтавську Ворсклу. Гра походила на стадіоні ім. Гагаріна і завершилася мінімальною перемогою Ворскли (1:0)

У старті Десни з’явився один молодий гравець, а у Ворскли — троє. Олександр Рябоконь з перших хвилин довірив місце на полі 20-річному захиснику Юхиму Коноплі. Юрій Максимов виставив у стартовому складі: 21-річного голкіпера Різника, а також 19-річних захисників Кане та Якубу. У резерві залишився 18-річний нападник Данило Кравчук.

Перші хвилини матчу пройшли за рівної гри без небезпечних нагод. Перший удар у площину воріт записав у свій актив Фаворов на 10-й хвилині. Десна на правах господарів більше володіла м’ячем. За стартові 20-ть хвилин матчу було багато браку. Голкіпери сумували, адже вони залишалися без роботи.

На 23-й хвилині небезпечно пробивав Тотовицький, але м’яч пролетів вище воріт.  На 33-й хвилині першу гольову нагоду у матчі створили саме гості, але Луізао з вигідної позиції не зміг переграти Паста. На 36-й хвилині Ворскла провела швидку контратаку, але після передачі Кулача Луізао не влучив у ворота. Десна більше володіє м’ячем, проте Ворскла виглядає гостріше. На 39-й хвилині після розіграша кутового Хльобас не зміг проштовхути м’яча у ворота. У підсумку, перший тайм завершується нульовою нічією.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На початку другої половині зустрічі Ворскла більше володіла м’ячем, але без загострень. Єдиний більш-менш небезпечний момент створив Пердута, але м’яч після удару захисника Ворскли пролетів повз ворота. У Десни крім удару Хльобаса вище воріт нічого не було.

У другому таймі характер гри особливо не змінився: багато браку та обмаль небезпечних моментів. На 64-й хвилині після удару Кане м’яч влучив у руку Тамму. Арбітр призначив одинадцятиметровий. Пенальті реалізував Денис Васін. 0:1.

На 70-й замість Дениса Васіна у гру увійшов 18-річний нападник Данило Кравчук.

Після пропущеного м’яча Десна так і не могла зламати масований захист полтавчан. На 77-й хвилині після рикошету від Філіппова м’яч летів у ворота, але блискуче зіграв Різник. Через декілька хвилин удар Коноплі заблокував Баєнко. На 90+1 хвилині потужно пробивав Кравчук, але його удар відбив Паст. У підсумку, Ворскла здобуває мінімальну перемогу і виходить до півфіналу.

Десна — Ворскла — 0:1

Голи: Васін (64, пенальті).

Десна: Паст — Фаворов, Тамм, Гітченко, Конопля, Єрмаков, Арвеладзе (Будківський, 87), Тотовицький, Хльобас (Філіппов, 66), Кузик (Калітвінцев, 66),  Картушов.

Ворскла: Різник — Пердута, Чеснаков (Баєнко, 66), Ндіайє, Якубу, Кане, Скляр, Пуцлін, Васін (Кравчук, 70), Луізао, Кулач (Степанюк, 46).

Характер Попов: ми витримали цю гру і перемогли

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.