Десна розгромила Маріуполь без участі молодих

20-й тур Прем’єр-ліги продовжився грою у Чернігові. На стадіоні імені Гагаріна Десна приймала Маріуполь. Матч був надзвичайно важливий з турнірної точки зору для обох колективів. Перемогу у цьому протистоянні здобула чернігівська команда (4:0)

Тренери Десни та Маріуполя не поставили у стартові склади жодного гравця із реєстра Золотого таланта. У резерві Десни залишився 20-річний захисник Юхим Конопля. У резерві Маріуполя перебували: 20-річний нападник Андрій Кулаков, 21-річний захисник Віктор Корнієнко, 21-річний нападник Дмитро Топалов, 20-річні захисники Назарій Муравський та Олексій Кащук.

Десна на правах господаря створила перший небезпечний момент у матчі. На 7-й хвилині зі штрафного небезпечно пробивав Калітвінцев, але Гальчук перевів м’яча на кутовий. В цілому перші 10 хвилин пройшли за рівної боротьби. Після кутового міг забивати Руслан Фомін, але Паст впорався з ударом досвідченого нападника Маріуполя. На 12-й хвилині Десна провела масовану атаку, заробила право не декілька кутових і відкрила рахунок у матчі. Після подачі Тотовицький головою відправив м’яча у сітку.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Після пропущеного м’яча Маріуполь перехопив ініціативу, проте небезпечних нагод підопічні Бабича не створювали. На 21-й хвилині після помилки Дави прицільно пробивав Калітвінцев, але блискуче зіграв Гальчук. Проте, вже після розіграшу кутового Десна забила вдруге. Після зрізки Дави дубль у свій актив записав Андрій Тотовицький. Блискуча гра Тотовицького і жахлива гра захисту азовців. На 26-й хвилині Калітвінцев пробивав з-за меж штрафної, але з його ударом впорався Гальчук. У перші 30-ть хвилин у Маріуполя простежуються проблеми з організацією гри у захисті і в атаці у гостей нічого не виходить. На 38-й хвилині пробивав Філіппов, але м’яч з рикошетом від захисника полетів на кутовий. У підсумку, перший тайм завершується закономірною перемогою господарів.

По перерві Олександр Бабич випустив захисника Назарія Муравського. З перших хвилин Десна продовжувала домінувати, проте у суперників не було реальних нагод, аби відзначитися. На 57-й хвилині Назарій Муравський сфолив на Тотовицькому і арбітр призначив одинадцятиметровий. Пенальті впевнено реалізував Олександр Філіппов. 3:0. Фіаско для гостей із Маріуполя. Після третього пропущеного м’яча Маріуполь почав більше контролювати м’яч, проте до гольових нагод справа не доходила. На 85-й хвилині у гру увійшов Юхим Конопля.

На 90+1 хвилині крапку у матчі поставив Калітвінцев, який забивав вже у порожні ворота.

Десна — Маріуполь — 4:0

Голи: Тотовицький (12, 21), Філіппов (58, пенальті), Калітвінцев (90+2).

Десна: Паст — Тамм, Домбровський, Арвеладзе, Філіппов (Конопля, 85), Калітвінцев, Гітченко, Тотовицький (Будківський, 80), Мостовий, Фаворов, Кузик.

Маріуполь: Гальчук — Дава (Муравський, 46), Кирюханцев, Чоботенко, Тищенко (Топалов, 65), Федорчук, Ігнатенко, Мишньов, Горбунов, Чурко, Фомін (Кулаков, 76).

Чемпионат U-21. Дубль Мариуполя в Чернигове разделался с Десной

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.