Ротань: молодіжка віддасть Андрію Шевченку будь-якого футболіста

Протягом 10-ти днів представники тренерського штабу молодіжної збірної України U-21 перебували у Туреччині, де спостерігали за кандидатами до своєї команди. Після повернення керманич молодіжки Руслан Ротань поділився з офіційним сайтом УАФ своїми враженнями від цього відрядження

— Поїздка вийшла дуже продуктивною, — відзначив Руслан Ротань. — Цього року всі клуби УПЛ, а також молодіжні склади деяких команд проводили збори в Антальї та її околицях. Завдяки чіткій організації менеджерів УАФ ми з моїми асистентами оселилися в дуже зручному місці й загалом подивилися 24 матчі за участю практично всіх колективів елітного дивізіону. Молоді на цих зборах було чимало, тепер важливо, аби хлопці, пройшовши хорошу підготовку, грали в основних складах і в офіційних поєдинках.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Ми отримали багато інформації, особливу увагу приділяли футболістам, що виступають на наших поки що проблемних позиціях. Можливо, уже в березні в команді з’явиться кілька новачків. Наразі ми аналізуємо побачене і з нетерпінням чекаємо на відновлення сезону.

Приємно було зустрітися з тренерами національної збірної, які теж були в Туреччині. Ми добре поспілкувалися з Андрієм Шевченком і його асистентами, обмінялися важливою інформацією. На кого з молоді звертають увагу у штабі головної команди? Поки що про це говорити зарано, але молодіжка відпустить будь-якого футболіста, який знадобиться національній збірній, із радістю. І з упевненістю в тому, що її головні вимоги хлопці засвоїли.

Чи не найбільше молоді було в Маріуполі. Атакує Станіслав Біблик. Фото fcmariupol.com.

Нинішній рік — рік чемпіонату Європи, й усі зусилля мають бути спрямовані на головну команду країни. Водночас ми усвідомлюємо, що молодіжці потрібно виправляти своє турнірне становище. Але тиснути результатом на хлопців у жодному разі не варто. Насамперед вони повинні грати в сучасному ключі. Так, щоб потрапляти до першої збірної й отримувати запрошення від провідних європейських клубів.

Що, де, коли Всі матчі збірної України U-21 у 2020 році

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.