Меморіал Щанова: юнацькі команди Колоса програли, але дали бій

Продовжують підготовку до нового сезону юнацькі команди Колоса, які беруть участь у ювілейному 10-му Меморіалі Олександра Щанова

У групі А Колос U-17 зіграв два матчі, і хоча в обох зустрічах ковалівці зазнали поразок, за їхню гру соромно не було, стверджує прес-служба клубу.

Спочатку хлопці Євгена Калиниченка мінімально поступилися команді спортклубу Чайка (Петропавлівська Борщагівка) 0:1. Відзначимо, що по-перше, Чайка — лідер групи А, у чотирьох матчах Меморіалу вона вже здобула чотири перемоги, маючи стовідсотковий результат. А по-друге, підопічні Тараса Ільницького виступають у Другій лізі чемпіонату України, тож аматорами їх аж ніяк не назвеш.

У цьому матчі все вирішив гол 20-річного півзахисника Чайки Кирила Коваленка, який на 19 хвилині матчу прорвався до воріт Івана Пахолюка, та обігравши голкіпера, відправив м’яча у ближній кут.

Ковалівці виглядали достойно у битві проти більш майстерних суперників, намагаючись стримувати атаки Чайки та відповідаючи контратаками. Але у підсумку мінімальний рахунок так і залишився до фінального свистка.

Меморіал Щанова-2020. Група А. 3 тур.

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) — Колос U-17 — 1:0

Гол: Коваленко (19).

Чайка: Тумко, Микитенко, Музиченко (Турчанов, 46), Касьяненко (Руснак, 46), Бартошук (Ярмак, 60), Цурупін, Коваленко (Вечурко, 46), Стрілець, Волк, Крук (Редчич, 46), Трушенко (Шевчук, 46).

Колос U-17: Пахолюк, Німенко (Мартиненко, 63), Ставничий (Сенченко, 87), Апціаурі, Сергійчук (Бучинський, 75), Малакі (Лобок, 75), Мнишенко (Легута, 87), Пастернак, Лісовенко (Свірський, 69), Сафончик (Щербина, 87), Груша.

Фото koloskovalivka.com.

Наступного дня Колос U-17 зустрівся з нещодавнім переможцем Меморіалу Олега Макарова командою Джуніорс (Шпитьки), і у цьому матчі Євген Калиниченко перевірив резерв, зробивши багато перестановок у складі.

На 18-ій хвилині ковалівці провели швидку атаку, після якої Науменко зрізав м’яч у власні ворота — 1:0. Була у Колоса можливість подвоїти перевагу, проте Артур Свірський не скористався нагодою перед воротами суперників. На 31-ій хвилині Рожок зрівняв результат, а ось дотисли футболісти Джуніорс ковалівських юнаків вже у другому таймі. Рубльов у середині другого тайму вивів свою команду вперед, Осадчий закріпив перевагу на 83-ій хвилині, а під завісу гри Морозенко з пенальті поставив крапку — 4:1 на користь Джуніорс.

Меморіал О.Щанова-2020. Група А. 4 тур.

Колос U-17 — Джуніорс (Шпитьки) — 1:4

Голи: Науменко (18, у свої ворота) — Рожок (31), Рубльов (60), Осадчий (83), Морозенко (89, пенальті).

Колос U-17: Марціяш — Німенко, Ставничий, Апціаурі, Малакі, Мнишенко, Лисовенко, Груша, Сергійчук, Сафончик, Свірський.

У другому таймі на заміну виходили: Лобок, Легута, Стасюк, Сенченко, Хуторной, Посмашний, Манжелєєв, Щербина, Бучинський, Мартиненко.

Після трьох матчів на турнірі Колос U-17 посідає у групі А останнє шосте місце, не набравши жодного очка.

Свій наступний матч Колос U-17 проведе у вівторок 18 лютого о 14:00 у Вишневому проти команди Рубікон.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Не дуже вдало, але достойно виступає на турнірі команда Колос U-19, яка також зазнала третьої поразки у своїй групі В. Підопічні Олександра Поздєєва зустрічалися з одним із лідерів своєї групи Денгоффом (Денихівка). Ковалівці гідно боролися протягом всього першого тайму, але отримали гол у роздягальню від Васильченка.

У другій половині молодь спробувала відігратися, проте напоролася на контратаку, яку завершив Поліщук —0:2. Ковалівці розстроїлися і за хвилину привезли собі ще й пенальті, який реалізував Марійко.

Меморіал О.Щанова-2020. Група В. 3 тур.

Колос U-19 — Денгофф (Денихівка) — 0:3

Голи: Васильченко (44), Поліщук (60), Марійко (61, пенальті).

Після трьох турів Колос U-19 йде у групі Б на останньому шостому місці, без жодного очка.

Наступним суперником Колоса U-19 на турнірі пам’яті Олександра Щанова буде столичний Меркурій, який лідирує у групі В з сімома набраними очками. Матч відбудеться у понеділок 17 лютого в Ірпені.

Теж биті Молодіжка Оболоні на Меморіалі Щанова розгромлена аматорським Межигір’ям

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.